Kirjoitushaaste ja muuta mukavaa

Perustin Kutri.net:in vuonna 2002 oman laihdutusprojektin tueksi. Laihdutuksen jälkeen innostuin myös ns. itsensä (henkisestä) kehittämisestä. Pahimpina self help- ja hihhuli-vuosina en kauheasti kirjoitellut sivustolle mitään ja hulluimman huuman mentyä ohi poistin osan sekavimmista jutuistani.

Innostuin kokeilemaan henkistä valmentamista kesällä 2011 ja loin valmennettavieni tueksi VIP-puolen, jonka myöhemmin samana syksynä avasin ns. suurelle yleisölle. Samoihin aikoihin aloin tehdä joka kuukausi VIP-ryhmäpuheluita ja tapa on jatkunut tähän päivään asti.

Sittemmin olen tehnyt useampia eri nettikursseja joista osaan voi ostaa lukuoikeudet kuka tahansa. Yksi tällaisista on kirjoituskurssi, joka on syntynyt kahdessa osassa — ensimmäinen osa käsitteli lähinnä käsikirjoittamista ja toinen kirjan kirjoittamista.

Toukokuun VIP-puhelun aikana yksi VIP-jäsenistä kyseli tukea omalle kirjoitusprojektilleen. Koska itselläni on tavoitteena omistaa tämä kesä kirjoittamiselle ja kutri.net:in kehittämiselle, haastoin hänet kirjoittamaan kanssani kirjoitusprojektiaan ainakin kuukauden ajan sunnuntaista 28.5. alkaen.

Sain vasta tänään laitettua haastesivun pystyyn. Jos olet VIP-jäsen tai lunastanut lukuoikeudet kirjoituskurssiin, kirjaudu sisään kutri.net:in jäsenpuolelle. Sen jälkeen löydät haasteen aloitussivun täältä ja ensimmäisen haastekirjoituksen täältä.

Sunnuntaina 11.6. alkaa myös näillä näkymin 8 viikkoa kestävä itsetunto-nettikurssi, joka on avoin kaikille VIP-jäsenille ja tulee noin viikon päästä eli 4.6. ennakkomyyntiin myös niille jotka eivät ole VIP-jäseniä.

Juhlan kunniaksi avasin taas mahdollisuuden hakea VIP-jäseneksi ainakin 10.6. asti. Lue lisää ja hae VIP-jäseneksi täällä.

Jos olet pelkästään kiinnostunut oppimaan miten kirjoitetaan kirja tai käsikirjoitus ja haluat lisätsemppiä seuraavan 5 viikon ajan omalle hankkeellesi, voit ostaa lukuoikeudet kirjoituskurssiin täältä.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top