Kirjoitushaaste ja muuta mukavaa

Perustin Kutri.net:in vuonna 2002 oman laihdutusprojektin tueksi. Laihdutuksen jälkeen innostuin myös ns. itsensä (henkisestä) kehittämisestä. Pahimpina self help- ja hihhuli-vuosina en kauheasti kirjoitellut sivustolle mitään ja hulluimman huuman mentyä ohi poistin osan sekavimmista jutuistani.

Innostuin kokeilemaan henkistä valmentamista kesällä 2011 ja loin valmennettavieni tueksi VIP-puolen, jonka myöhemmin samana syksynä avasin ns. suurelle yleisölle. Samoihin aikoihin aloin tehdä joka kuukausi VIP-ryhmäpuheluita ja tapa on jatkunut tähän päivään asti.

Sittemmin olen tehnyt useampia eri nettikursseja joista osaan voi ostaa lukuoikeudet kuka tahansa. Yksi tällaisista on kirjoituskurssi, joka on syntynyt kahdessa osassa — ensimmäinen osa käsitteli lähinnä käsikirjoittamista ja toinen kirjan kirjoittamista.

Toukokuun VIP-puhelun aikana yksi VIP-jäsenistä kyseli tukea omalle kirjoitusprojektilleen. Koska itselläni on tavoitteena omistaa tämä kesä kirjoittamiselle ja kutri.net:in kehittämiselle, haastoin hänet kirjoittamaan kanssani kirjoitusprojektiaan ainakin kuukauden ajan sunnuntaista 28.5. alkaen.

Sain vasta tänään laitettua haastesivun pystyyn. Jos olet VIP-jäsen tai lunastanut lukuoikeudet kirjoituskurssiin, kirjaudu sisään kutri.net:in jäsenpuolelle. Sen jälkeen löydät haasteen aloitussivun täältä ja ensimmäisen haastekirjoituksen täältä.

Sunnuntaina 11.6. alkaa myös näillä näkymin 8 viikkoa kestävä itsetunto-nettikurssi, joka on avoin kaikille VIP-jäsenille ja tulee noin viikon päästä eli 4.6. ennakkomyyntiin myös niille jotka eivät ole VIP-jäseniä.

Juhlan kunniaksi avasin taas mahdollisuuden hakea VIP-jäseneksi ainakin 10.6. asti. Lue lisää ja hae VIP-jäseneksi täällä.

Jos olet pelkästään kiinnostunut oppimaan miten kirjoitetaan kirja tai käsikirjoitus ja haluat lisätsemppiä seuraavan 5 viikon ajan omalle hankkeellesi, voit ostaa lukuoikeudet kirjoituskurssiin täältä.

Uudistettu blogi

Kirjoitan näköjään kerran neljässä vuodessa blogikirjoituksen, joka saa niin paljon lukijoita, että sivustoni kaatuu. Ongelmana on se, että kutri.net on jäsenyyssivusto, jonka jäsenyyksiä hallinnoiva ”lisäohjelma” Wishlist Member menee jumiin, kun kävijöitä tulee kerralla paljon.

Ennakoidakseni mahdollisesti neljän vuoden päästä tapahtuvaa kaatumista tein sivuston alle uuden blogin, joka on oikeasti oma, itsenäinen yksikkönsä. Tämä ”Artikkelit” nimellä kulkeva blogi sisältää vain kaikille avoimia kirjoituksia. Vanhat blogikirjoitukset löytyvät täältä: kutri.net/blogi.

Kesäkuussa olisi tarkoitus muokata pääsivustoa ja jäsenyysosioita hieman helpommin luettavammaksi ja selkeämmäksi, mutta ADHD-aivoni tuntien se voi tapahtua yhtäkkiä aiemminkin — tai paljon myöhemmin.

Ymmärrän että muutoksesta voi varsinkin alkuun syntyä lisävaivaa. Olen pahoillani siitä, mutta toivon, että jatkossa paremmin toimiva sivusto korvaa kärsimykset.