Uudistettu blogi

Kirjoitan näköjään kerran neljässä vuodessa blogikirjoituksen, joka saa niin paljon lukijoita, että sivustoni kaatuu. Ongelmana on se, että kutri.net on jäsenyyssivusto, jonka jäsenyyksiä hallinnoiva ”lisäohjelma” Wishlist Member menee jumiin, kun kävijöitä tulee kerralla paljon.

Ennakoidakseni mahdollisesti neljän vuoden päästä tapahtuvaa kaatumista tein sivuston alle uuden blogin, joka on oikeasti oma, itsenäinen yksikkönsä. Tämä ”Artikkelit” nimellä kulkeva blogi sisältää vain kaikille avoimia kirjoituksia. Vanhat blogikirjoitukset löytyvät täältä: kutri.net/blogi.

Kesäkuussa olisi tarkoitus muokata pääsivustoa ja jäsenyysosioita hieman helpommin luettavammaksi ja selkeämmäksi, mutta ADHD-aivoni tuntien se voi tapahtua yhtäkkiä aiemminkin — tai paljon myöhemmin.

Ymmärrän että muutoksesta voi varsinkin alkuun syntyä lisävaivaa. Olen pahoillani siitä, mutta toivon, että jatkossa paremmin toimiva sivusto korvaa kärsimykset.

Päivän teoria -lähetykset Facebookissa

Katso Katrin Päivän teoria -lähetykset Facebookista livenä klo 8:00-8:30 arkiaamuisin tai myöhemmin videotallenteina.

Osa on myös ladattu Kutri.net:in YouTube-kanavalle.

Tekijä: Katri Manninen

Katri Manninen on henkinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua ottamaan ilon irti elämästä silloinkin kun kaikki ei mene putkeen. Katso Katrin Päivän teoria -lähetykset suorana Facebookissa arkiaamuisin klo 8:30-9:00 välillä tai tallenteena silloin kun sinulle sopii. Voit myös seurata Katria Instagramissa ja katsoa muita videoita YouTubessa.

Kysymyksiä, ajatuksia? Kommentoi!