Uusi viikko, uudet kujeet

Jees,

elän jo tokaa päivää tätä uudenlaista tyyliä, jossa en laske syömisiäni. Seuraus: mutupohjalta näyttää siltä, että syömiset meinaavat jäädä liian alhaisiksi. No, tietysti siinä vaikuttaa myös se, että viikko on alkanut aika vauhdikkaasti ja sellaisten asioiden parissa, joita ajatellessani olen unohtanut ajankulun (= työt ja koulu). Esim. eilen söin aamulla puuron ja manteleita ja sit seuraavan kerran söinkin joskus kuuden tunnin päästä. Silloin oli jo vähän heikohko olo… 😀

Mä aion merkata nyt tän viikon ajan noita liikuntoja tonne ruokapäiväkirjaani. Innostuin kirjoittamaan sinne vähän pidempää pohdintaa salillakäynnin innoittamana.

Tein itselleni aika perusteellisen liikuntaohjelman — saa nähdä miten hyvin sitä viitsin oikeasti seurata… 😀 Tänään tuli liikuttua yhteensä melkein kaksi tuntia. Kuulostaa ehkä paljolta, mutta oon nyt ehtinyt istua telkkarin edessä (samassa netissä surfaten) jo vähän yli sen ajan. Jossain noista fitness-lehdistä (oisko ollut Shape?) oli taas juttua siitä, kuinka 30 min / vrk riittää kunnon ylläpitoon ja jossain määrin kohottamiseen, mutta jos haluaa pudottaa painoa — ja pitää kilot poissa — pitäisi harrastaa 60 min. liikuntaa päivässä. Tai sitten vain joutuu kyttäämään syömisiään tarkemmin.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top