04. Mikä on vahvin?

Taas yksi tekniikka oman intuition kuunteluun valintatilanteissa:

MIKÄ VAIHTOEHTO ON VAHVIN

Jos olet visuaalinen tyyppi, kuvittele silmiesi eteen eri vaihtoehdot kuvina tai symboleina. Katso kuvia. Mikä niistä näyttää valoisammalta, kirkkaammalta, selkeämmältä tai muuten vahvemmalta kuin muut?

Jos olet auditiivinen eli kuulemisen kautta helpoimmin omaksuva tyyppi, voit kokeilla sanoa mielessäsi tai ääneen eri vaihtoehdot. Mikä niistä kuulostaa tai täyteläisimmältä ja syvältä kumpuavalta?

Jos olet kinesteettinen tyyppi eli omaksut parhaiten kehosi kautta, voit myös tunnustella eri vaihtoehtoja. Kun ajattelet eri vaihtoehtoja, missä päin kehoa ja miten mikäkin vaihtoehto tuntuu.

Intuitiviisesti oikein vaihtoehto saa yleensä kehon rentoutumaan, avautumaan, valaistumaan, pehmenmään ja/tai lämpenemään.

TIEN NÄEN EDESSÄIN

Vaihtoehtoisesti voit kuvitella seisovasi tienristeyksessä, jonka kylteissä lukee eri vaihtoehdot. Mitä tietä haluat lähteä kulkemaan?

Jos vaihtoehtona on joko tehdä tai olla tekemättä jotain, voit myös ”katsoa” tuntuuko moottoritien-merkki vai stop-merkki vahvemmalta tai sopivammalta tähän vaihtoehtoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top