”Suomen tekoälykkäin KIRJOITTAJA”

Katri Manninen / Kutri.net

kaavakuva Katrin hulluista sisällöntuotanto automaatioista

Voit katsoa webinaarit jälkikäteen rekisteröitymällä ilmaiseksi tälle ”kurssille”

Tsekkaa uusimmat jutut

  • Miksei kannata riidellä vihaisena?
    Tuntuuko sinusta joskus siltä, että saat tahtosi läpi vain suuttumalla? Henkinen valmentaja Katri Manninen kertoo, miksi vihaisena riitely harvemmin johtaa hyvään lopputulokseen. Opi, miten rauhoittaa itsesi ja käsitellä erimielisyyksiä rakentavasti. Kuuntele nyt ja ota ensimmäiset askeleet kohti parempaa vuorovaikutusta!
  • Miten automaatio voi auttaa sinua?
    Miksi asioiden tekemistä kannatta automatisoida? Miten voit automatisoida monia arjen askareita aina pukeutumisesta ruokaostoksiin? Kuuntele Katrin parhaat vinkit siihen, miten sinäkin voit alkaa rakentaa automaatioita omaan elämääsi ja huomata, miten paljon enemmän aikaa ja energiaa sinulla onkaan käytössäsi!
  • 13. Liitetiedostojen käyttö tekoälyn kanssa ja ChatGPT 4o tietokoneappi
    Tiesithän, että monet tekoälyt osaavat analysoida sinne ladattuja tiedostoja (esim. PDF, Word, Excel)? Tässä Tekoälyä tavallisille ihmisille -jaksossa väitöskirjatutkija Katri Manninen kertoo, miten hän hyödynsi tätä ominaisuutta saadakseen ChatGPT 4o:n poimimaan 55 tutkimusartikkelista tärkeimmät sitaatit samalla, kun itse teki pihatöitä! Kuuntele jakso, niin opit Katrin parhaat vinkit liitetiedostojen fiksumpaan hyödyntämiseen. Saat myös tuoreen kokemuksen siitä, miten ChatGPT:n uusi Mac-appi on entisestään tehostanut työskentelyä. Tsekkaa jakso nyt!

Toivo päivän teoria -aiheita

Otetaanko yhdessä elämä haltuun?

Hei! Olen kirjailija-käsikirjoittaja ja henkinen valmentaja Katri Manninen ja haluan auttaa sinua voimaan paremmin, toteuttamaan unelmasi ja ottamaan elämän haltuun.

Haluan tällä sivustolla innostaa sinua ottamaan elämän haltuun — tekemään omasta elämästäsi itsesi näköisen, mm. tekoälyä hyödyntäen.

Minulla on lisäksi nettikurssisivusto kurssit.kutri.net, jossa on tällä hetkellä myynnissä upouusi Tehostartti parempaan arkeen sekä Opinnäytetyökurssi, joka on tarkoitettu niin opinnäytetyötään tekeville kuin sitä suunnitteleville.

Kerron tällä videolla lisää Opinnäytetyökurssista:

Katso video YouTubessa.

Koska kurssilla käydään läpi myös opinnäytetyön tekemisen henkisiä esteitä, ajanhallintaa ja akateemisen eli tieteellisen kirjoittamisen perussääntöjä, kurssi sopii myös opintojaan ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa aloitteleville.

Lisäksi kurssilla on myynnissä kirjoittajajäsenyys, johon sisältyy kurssit kirjojen ja käsikirjoitusten kirjoittamiseen sekä tv-sarja konseptin kirjoittamiseen. Löydät kirjautumis-/rekisteröitymislinkit jäsenyys-sivuston etusivulta: kurssit.kutri.net.

Vanha kurssi- ja VIP-sivusto löytyy täältä: https://kutri.net/jasenet.

Löydät lisää videoitani YouTube-kanavaltani:
http://youtube.com/katrimanninenkutrinet

Kiitos kun olet tullut sivuilleni! Toivon että saat täältä uusia ajatuksia!

Scroll to Top