Miksei kannata riidellä vihaisena?

Kuvituskuva ala-riitele-vihaisena

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että saat tahtosi läpi vain suuttumalla? Henkinen valmentaja Katri Manninen kertoo, miksi vihaisena riitely harvemmin johtaa hyvään lopputulokseen. Opi, miten rauhoittaa itsesi ja käsitellä erimielisyyksiä rakentavasti. Kuuntele nyt ja ota ensimmäiset askeleet kohti parempaa vuorovaikutusta!

Miksei kannata riidellä vihaisena? Lue lisää »

Miten automaatio voi auttaa sinua?

Kuvituskuva ota-automaatio-apuriksi

Miksi asioiden tekemistä kannatta automatisoida? Miten voit automatisoida monia arjen askareita aina pukeutumisesta ruokaostoksiin? Kuuntele Katrin parhaat vinkit siihen, miten sinäkin voit alkaa rakentaa automaatioita omaan elämääsi ja huomata, miten paljon enemmän aikaa ja energiaa sinulla onkaan käytössäsi!

Miten automaatio voi auttaa sinua? Lue lisää »

13. Liitetiedostojen käyttö tekoälyn kanssa ja ChatGPT 4o tietokoneappi

Tiesithän, että monet tekoälyt osaavat analysoida sinne ladattuja tiedostoja (esim. PDF, Word, Excel)? Tässä Tekoälyä tavallisille ihmisille -jaksossa väitöskirjatutkija Katri Manninen kertoo, miten hän hyödynsi tätä ominaisuutta saadakseen ChatGPT 4o:n poimimaan 55 tutkimusartikkelista tärkeimmät sitaatit samalla, kun itse teki pihatöitä! Kuuntele jakso, niin opit Katrin parhaat vinkit liitetiedostojen fiksumpaan hyödyntämiseen. Saat myös tuoreen kokemuksen siitä, miten ChatGPT:n uusi Mac-appi on entisestään tehostanut työskentelyä. Tsekkaa jakso nyt!

13. Liitetiedostojen käyttö tekoälyn kanssa ja ChatGPT 4o tietokoneappi Lue lisää »

Kuinka antaa itselleen anteeksi?

Kuvituskuva kuinka-antaa-itselle-anteeksi

Syyllistätkö itseäsi virheistä, joita et voi enää muuttaa? Henkinen valmentaja Katri Manninen kertoo, miksi itsensä rääkkääminen ei auta, vaan pahentaa oloa entisestään. Opi antamaan itsellesi anteeksi, kokemaan tervettä surua ja suuntaamaan katseesi eteenpäin. Kuuntele nyt ja vapauta itsesi menneisyyden kahleista!

Kuinka antaa itselleen anteeksi? Lue lisää »

Tiesitkö että hyvä olo on vain yhden ajatuksen päässä?

Kuvituskuva hyva-olo-ajatuksen-paassa

Tuntuuko sinusta joskus, ettei tilanteestasi ole ulospääsyä? Henkinen valmentaja Katri Manninen muistuttaa, että pelastava oivallus voi olla vain yhden ajatuksen päässä. Opi luottamaan alitajuntasi viisauteen ja päästämään irti epätoivoisesta ongelman vatvomisesta. Kuuntele nyt ja löydä uusi toivo!

Tiesitkö että hyvä olo on vain yhden ajatuksen päässä? Lue lisää »

Mitä muut ajattelevat sinusta? 🤔

Kuvituskuva mita-muut-ajattelevat-sinusta

Käytätkö turhaan energiaa sen pohtimiseen, mitä muut ajattelevat sinusta? Henkinen valmentaja Katri Manninen muistuttaa, ettemme voi koskaan varmasti tietää toisten ajatuksia. Opi vapautumaan muiden oletettujen mielipiteiden kahleista ja elämään omien arvojesi mukaan. Kuuntele nyt rohkaiseva näkökulma aiheeseen!

Mitä muut ajattelevat sinusta? 🤔 Lue lisää »

12. Googlen uudet ja erikoiset tekoälyjulkistukset 😅

Google on paljastanut uusia tekoälyominaisuuksia, jotka haastavat uuden ChatGPT-4o:n kyvyt. Tulossa on mm. multimodaalinen projekti Astra, joka ymmärtää niin videota, ääntä, kuvaa kuin tekstiäkin, sekä parannuksia Google-hakuun ja Workspace-työkaluihin. Henkinen valmentaja Katri Manninen ruotii Googlen ilmoituksia tuoreessa Tekoälyä tavallisille ihmisille -podcastissa ja vertaa niitä kilpailijoiden vastaaviin. Milloin nämä uutuudet ovat tavallisten suomalaisten ulottuvilla? Entä miten tekoälyä voisi hyödyntää vaikkapa opiskelussa? Kuuntele ja pysy kartalla tekoälyn huimasta kehityksestä!

12. Googlen uudet ja erikoiset tekoälyjulkistukset 😅 Lue lisää »

11. Lisää tietoa ChatGPT-4o:sta ja Clauden Eurooppaan tulosta 😊

ChatGPT-4-tekoäly on nyt saatavilla ilmaiseksi rajoitetussa käytössä ja Claude AI:ta voi käyttää nyt ilman kikkailua Suomessa! Henkinen valmentaja Katri Manninen kertoo tuoreessa Tekoälyä tavallisille ihmisille -podcastissa, miten pääset käsiksi edistyneeseen tekoälyyn ja mitä mullistavia ominaisuuksia on luvassa: tekstikuvien luominen, äänen ja videon tunnistus sekä tiedostojen analysointi. Kuuntele jakso ja pysy kartalla tekoälyn huimasta kehityksestä!

11. Lisää tietoa ChatGPT-4o:sta ja Clauden Eurooppaan tulosta 😊 Lue lisää »

Onko ongelmasi henkinen vai käytännön ongelma?

Kuvituskuva henkinen-vai-kaytannon-ongelma

Jäätkö usein märehtimään ongelmia, jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä? Henkinen valmentaja Katri Manninen opettaa, miten erottaa toisistaan henkiset ja käytännön pulmat. Opi tunnistamaan turhat huolet ja keskittymään ratkaisujen etsimiseen. Kuuntele nyt ja ota ensimmäiset askeleet kohti selkeämpää ajattelua!

Onko ongelmasi henkinen vai käytännön ongelma? Lue lisää »

Scroll to Top