6. Mitä haluan luoda huippuvuonna 2012


Mikä on päätunnetilasi vuonna 2012?
Vapauden tunne
Mikä lause ja mielikuva herättää sinussa päätunnetilasi?
Olen aina vapaa, olosuhteista riippumatta.
Mihin elämänalueeseen haluat keskittyä ensisijaisesti 2012?
Lepo, palautuminen ja nautinto
Mihin elämänalueeseen haluat keskittyä toiseksi eniten 2012?
Keho, terveys ja fyysinen hyvinvointi
Mistä näet että olet panostanut kyseisiin elämänalueisiin?
Olen huippuenerginen ja iloinen. Nauran tosi herkästi. Voi olla että teen töitä intensiivisinä spurtteina, mutta näet minut myös tanssahtelemassa kotona musiikin tahtiin hetkestä nauttien, istumassa kahvilassa kahvistani nauttien ja ihmisiä ihmetellen, akupunktiohoitajan, osteopaatin tai hierojan luona, työhuoneella tekemässä pilatesta tai joogaa kaikessa rauhassa. Suhtaudun rakastavasti ja huvittuneesti muiden vaatimuksiin — ml. lapseni huomionkipeyteen. Annan paljon lapselleni läheisyyttä ja huomiota nauttien itsekin yhdessäolossa. Teemme lapsen kanssa yhdessä hauskoja ja höpsöjä retkiä.

Kehoni on notkea, hyväkuntoinen ja rento. Ryhtini on suora, niin kuin ainakin ihmisellä, joka harrastaa säännöllisesti pilatesta. Olen terve ja säteilen hyvinvointia.

Minkä unelman haluat toteuttaa ensimmäiseksi 2012?
Haluan nauttia Kalifornian reissustamme niin paljon kuin mahdollista keskittyen siellä omaan hyvinvointiini.
Mistä tiedät toteuttaneesi ensimmäisen tavoitteesi?
Jos näet minua Kalifornian reissun aikana, näet minut aika usein Runyon Canyonin puistossa joko kaverin kanssa tai kuulokkeet korvilla. Näet minut mm. Crunch-gymillä kokeilemassa uusia treenilajeja, näet minut syömässä terveellistä ja herkullista ruokaa. Näet minut chillaamassa perheeni, veljeni perheen tai kavereideni kanssa. Näet minut päivittämässä iloisena filistellen Kutri.net:iä ja Kutrinvipiä kirjoituksilla, joissa hehkutan kaikkia hauskoja ja kiinnostavia juttuja, joita on tapahtunut ja onnittelen itseäni siitä, että olen hoksannut miten nautitaan elämästä. Näet meidät käymässä kaikissa niissä paikoissa, joissa olen halunnut jo vuosia käydä, mutten ole saanut aikaiseksi: San Diegossa, BIg Bearilla, jne. Näet minut erilaisissa kylpylöissä, thai-hieronnoissa, akupunktiossa jne.
Mitä tavoitetta haluat lähteä toteuttamaan toiseksi?
Haluan Jenkeistä tultuamme kevään mittaan organisoida kotimme kuntoon eli heittää kaiken turhan pois ja järjestää jäljelle jäävät tavarat paikalleen.
Mistä tiedät toteuttaneesi toisen tavoitteesi?
Näet minut käymässä kaikki kaapit ja kellarin läpi. Näet minut kantamassa monta säkkiä tavaraa pois joko roskiin tai kirpputorien ”vastaanottopisteisiin”. Näet minut jynssäämässä jokaisen kohdan kodissamme viimeisen päälle kuntoon.

Näet kotimme puhtaampana ja selkeämmin järjestettynä kuin koskaan ennen. Kuka tietää, ehkä jopa näet keittiömme remontoituna.

Mitä ajatuksia tämä tehtävä herätti?
Olen valmis sitoutumaan ja kumpikin tavoite tuntuu innostavalta, jos kohta huomaan myös pientä vastarintaa, varsinkin elämästä nauttimisen suhteen. huomaan että yksi osa minussa pelkää että rahat loppuvat, jos alan ”liikaa”, nauttia elämästä. Tähän voisin ottaa vahvistuslauseeksi: ”mitä enemmän nautin elämästä, sitä enemmän tienaan” — ja sitten miettiä miten tämä lause voisi olla totta ja miten voisin tehdä siitä totta.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top