Annatko muiden päättää mitä ajattelet itsestäsi?

kaunisjasexy

Koska viimeksi koit olevasi seksikäs, haluttava ja ihana?

Minä koin tuon tunteen minuutti sitten, kun aloin miettiä tämän kirjoituksen kirjoittamista ja sitä, miltä seksikäs ja haluttava olo tuntuu:

Sähköiseltä, mehukkaalta, raukealta, kivasti kuumottavalta.

Tunsin olevani elossa ja elinvoimainen.

Minua nauratti ja koin voivani valloittaa koko maailman.

Vuosikausia luulin että voisin antaa itseni kokea oloni seksikkääksi vain jos joku toinen ensin ilmaisisi haluavansa minua joko sanoin tai vielä mieluummin teoin.

Ikään kuin oma kokemukseni itsestäni ei olisi tarpeeksi arvokas tai oikea.

Koemme aina vain omat ajatuksemme. Jos luulet kokevasi mitä toinen ajattelee, olet väärässä. Koet vain omat ajatuksesi hänen ajatuksistaan.

Jos luulet että hänen tekonsa kertovat totuuden hänen ajatuksistaan, saatat olla väärässä.

Joskus ihmiset voivat harrastaa seksiä säälistä, velvollisuudentunteesta tai koska heidän nyt vain sattuu tekemään mieli seksiä — ihan siitä riippumatta mitä he ajattelevat toisesta.

Ongelmanasi ei siis ole koskaan se, mitä muut sinusta ajattelevat, koska et voi tietää mitä he ajattelevat. Voi olla etteivät he ajattele sinua lainkaan.

Ongelmanasi ei oikeastaan ole edes se, mitä sinä ajattelet heidän ajattelevan.

Ongelmanasi on, että oletat, että sinun on annettava muiden (kuviteltujen) mielipiteiden määrittää miltä sinusta milloinkin tuntuu.

Luulet että muut pitävät sinua idioottina, jos annat itsesi tykätä itsestäsi sellaisena kuin olet — tai vielä pahempaa, ajatella ainoana ihmisenä maailmassa, että olet seksikäs.

Niinpä mieluummin valitset sen ankean fiiiksen, jonka koet kun mietit ”muut pitää mua varmaan tosi rumana ja epäseksikkäänä” sen sijaan että antaisit itsesi ajatella miten kivalta kehosi tuntuu.

Miten mahtavaa on olla elossa. Miten ihanaa on ajatella että olet ihana. Miten hekumalliselta tuntuu ajatella seksikästä, sähköistä ja kutkuttavaa oloa kehossasi.

Koet vain oman ajattelusi.

Miksi antaisit muiden (oletettujen) mielipiteiden määrittää mitä ajattelet itsestäsi?

 

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

2 ajatusta aiheesta “Annatko muiden päättää mitä ajattelet itsestäsi?”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top