Bilemeiningillä

Esiaamiainen

Pieni banaani

10 saksanpähkinän puolikasta

173 kcal, 18 g hh, 3 g pr, 10 g rs, 4 g kt

Sauvakävely

Viilasin viime yönä vähän tota laskuohjelmaani niin, että se laskee automaattisesti keskisykkeen prosentuaalisen osuuden maksimisykkeestä ja totesin, että mä liikun melkein aina sykkeillä, joiden keskisyke on 70 % tai yli maksimisykkeestä. Niinpä päätin pitää iisimmän liikuntasession, pitkästymiskuoleman uhalla.

1 h 5 min, HRave 132 (68 % MaxHR), V: 331 (417) kcal / U: 419 (505) kcal, joista rasvaa 55 % eli 21 g rasvaa, 36 g hiilaria

Aamiainen

Peruskaurapuuro,

jonka jälkeen oli vielä sellainen tietynlainen nälkä, josta tiesi, että pieni hiilaritankkaus voisi olla paikallaan, niinpä söin sen perään, aina välillä fiiliksiä kuulostellen:

Jätti-iso omena

Tuore persikka

1,5 dl AllBran Fruit + 1,5 dl maitoa

596 kcal, 95 g hh, 25 g pr, 11 g rs, 16 g kt

Ennen bileisiin lähtöä kauhealla kiireellä

4 dl rasvatonta maitoa

2 dl rasvatonta maitoa + 1 mitta Twinlabin vaniljan makuista Triple Whey Fuel -heraproteiinia (yööök — klimpit ei lähtenyt vaikka annoin seoksen seistä, pakko hakea heti huomenna Fastin Banaani-Vaniljaa — HUOM! Tämä ei ole oikeasti maksettu mainos, kokeilkaa itse ja huomatkaa liukenemis- ja makuero! 🙂

17 g Cashew-pähkinöitä eli n. kourallinen

1 keskikokoinen banaani

481 kcal, 56 g hh, 45 g pr, 9 g rs, 3 g kt

Bileissä

n. 50 g lohta

n. 50 g kalamureketta

pari paksua viipaletta naudanpaistia tms.

vajaa desi perunasalaattia (ei tuntunut rasvaiselta)

reilu rkl remoulade-kastiketta (tai vastaavaa)

Myöhemmin pieni pullo kuivaa siideriä (huom! bileissä jossa oli yllinkyllin ilmaista viinaa ja hyvää seuraa!!! Kyllä, teki mieli juoda enemmän, mutta en antanut itselleni periksi!)

Vielä myöhemmin: 2 suklaakonvehtia + n. 4 isoa perunalastua.

Vielä myöhemmin: 1 Sokeriton RedBull (jollainhan munkin piti saada ”pää sekaisin” :-D)

Arvio:

526 kcal, 29 g hh, 22 g pr, 24 g rs, 2 g kt

Nyt himaan tultua olisi vielä vähän nälkä, mutta sisu ei anna periksi ylittää kaloreita enää enempää… (yritän siis edelleen noudattaa ton sykemittarin antamia ohjearvoja :-). No, äkkiä vain nukkumaan ja odottamaan aamua, että pääsee syömään peruskaurapuuroa… Nam! (= ihan oikeasti).

Koko päivän saldo: 1775 kcal

joista 48 % hiilarista 23 % proteiinista ja 29 % rasvasta (jos alkoholia ei lasketa),

eli n. 197 g hh, 95 g pr, 54 g rs, 25 g kt ja jokunen gramma alkoholia.

Kasviksia hikisesti puoli kiloa.

Liikuntaa 1 h 05 min / väh. 331 kcal

No mutta! Tämähän oli oikeasti aivan uskomattoman hyvä suoritus! Jännitin etukäteen pysyykö dokaaminen hanskassa, mutta pelkäsin niin paljon seurauksia — homman täydellistä käsistä karkaamista viimepäivien liikunnan ja kalorivajeiden takia (= viina nousee liian hyvin päähän ja muisti katkeaa ennen aikojaan), ja nykyään ihan hirvittäväksi muuttuneita krapuloita. Kun alkoholinkäyttö pysyi kurissa, myös syömiset pysyivät kurissa.

Mun tarvitsee enää selviytyä Italian reissusta ja seuraavasta Jenkkireissusta sekä joulusta kunnialla, ja voin sanoa kohdanneeni/voittaneeni kaikki mulle isoimmat haasteet noin niin kuin terveellisten elämäntapojen/dieetin kannalta.

Muuten täytyy todeta, että bileissä oli oikeasti paljon hauskempaa selvinpäin (vaikka muut eivät sitä olleetkaan, ilmaista viinaa, you know :-), ei tullut morkkiksia (mitä nyt en tunnistanut A.W. Yrjänää CMX:stä, jonka levyjä mulla on siis useampi tuolla cd-hyllyssä, mutta en olisi kyllä tunnistanut sitä kännissäkään :-D) ja lisäksi tuli juteltua keskimääräistä fiksumpia ja luotua (mahdollisesti) hyviä uusia kontakteja. Luksusta! 😀 Tästä eteenpäin kaikki vastaavat bileet selvinpäin!

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top