Haasteet tekevät elämästä mielenkiintoista?

Klikkaa kuvaa niin näet alkuperäislähteen

Haasteet tekevät elämästä mielenkiintoista — niiden voittaminen tekee elämästä merkityksellistä.

Tämä päivä menikin pitkälti nettisivujen jäsenohjelman ja Paypalin yhteensovittamisen kanssa tapellessa ja muuten sivustoa säätäessä. Vielä en ole voittanut näitä haasteita, joten juuri nyt lähinnä ärsyttää.

Mutta kuten eräs läheinen muistaa näsäviisaasti todeta yli-imelällä äänellä aina kun valitan: ”Se on vain ajatus.

No niin onkin.

(Ja heitto on vastaveto siihen, että edellisen Supercoach Academy viikonlopun jälkeen vastasin melkein jokaiseen juttuun ”se on vain ajatus… 😀 )

Viikonloppuna onkin sitten edessä seuraava koulutusviikonloppu. Opettajana minuun kirjoillaan ja jutuillaan suuren vaikutuksen tehnyt Nancy Kline.

Elämä alkaa siitä, mihin mukavuusalue päättyy.

Pakko sanoa että olen ollut kyllä tämän sivustouudistuksen kanssa aika kaukana omasta mukavuusalueestani. ONNEKSI saan pervoa nautintoa nörtteilystä — muuten olisi voinut tulla itku vähän useammin silmään… On käynyt mielessä useampaan kertaan että oliko tässä nyt mitään järkeä. Sisäinen viisauteni sanoo että on, joten kuuntelen sitä.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen alkuperän

Toiminta on perustavalaatuinen avain menestykseen.

Ja on kyllä käynyt mielessä, että eikö tätä sivustouudistusta nyt olisi voinut lykätä siihen asti että palaan Suomeen ja käyttää enemmän täällä aikaa hengailuun ja ”nauttimiseen”. Ehkä joo, mutta nyt tuntui vain paremmalta idealta tehdä se tässä ja nyt. Tämän torstain kahvihetki menee nyt sitten iltateeksi teidän osaltanne, mutta siinä aion käsitellä odotuksia ja pettymyksiä.

Siihen asti hauskaa päivää, meitsi menee nyt nukkumaan!

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top