Hiustenkuivaajahiljennys ja tehdyt työt

Sinilintu varoitteli hiustenkuivaajasta ja tulipaloriskistä. Varmasti ihan aiheellinen varoitus univelkaiselle äidille, jonka muistin pituus on ehkä minuutin mittainen… Olen tietoinen tulipalovaarasta, siksi käytän hiustenkuivaajaa viileällä puhalluksella ja pidän sitä yleensä kädessä. Jos vauvan kitinä on yliväsymystä, silloin minuutti pari hurinaa riittää. Jos käytän hiustenkuivaajaa rauhoittamaan pupusta esimerkiksi sillä aikaa kun laitan kantoliinaa päälle, silloin kuivaaja on valvovan silmäni alla kovalla alustalla ja niin ettei mikään tuki sen ilmanottoa tai puhallusta. Olen myös miettinyt että voisin vain äänittää hiustenkuivaajanhurinaa ja soittaa sitä esimerkiksi tietokoneelta vauvan korvan juuressa, mutten sattuneesta syystä ole jaksanut.

Kuten pidentyneistä ja tiheämmin ilmestyvistä blogiposteista voinette päätellä, sain akuutit työt tehtyä. Sen lisäksi vyöhyketerapeutin näyttämä vauvahieronta yhdistettynä vauvan vessanpöntöllä kakattamiseen näyttää auttaneen ainakin pahimpiin mahavaivoihin, joten olen saanut taas nukuttua. Tiedä vaikka huomenna pääsisin jo taas päivittämään Kutri.net:iä.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top