Hiustenkuivaajanukutus

Viime yönä tuli taas nukuttua paremmin ja tänään energiat olivat niinkin korkealla, että sain vihdoin ja viimein äänitettyä hiustenkuivaajan ääntä. Se toimi vauvan nukuttamisessa/rauhoittamisessa yhtä hyvin kuin oikea hiustenkuivaaja, kun soitin ääntä luuppina vauvan korvan juuressa tietokoneeltani.

Ääni nukuttaa vauvan silloin kun syötetty ja kuiviin vaihdettu vauva kitisee lähinnä yliväsymystä (eikä mahakipuja) ja muulloinkin yleensä vähintään rauhoittaa hänet, elleivät vatsanpurut ole liian kamalat tai nälkä liian kova.

Ajattelin laittaa äänen tänne vapaasti ladattavaksi siltä varalta että jollakulla toisellakin olisi sille käyttöä. Kyseessä on siis vain 8 sekunnin pätkä, jota soitin itse omalta koneeltani jatkuvalla saman kappaleen toistolla. Se on mp3-muodossa, joten sen voi polttaa myös cd-levylle ja soittaa sieltä jatkuvalla toistolla.

Fileen voi ladata Apple Macintosh -koneilla painamalla alt-näppäintä samalla kun klikkaat linkkiä  tai windows-koneilla klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella.

Kas tässä: hiustenkuivaaja.: http://www.kutri.net/fileet/Hiustenkuivaaja.mp3

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

4 ajatusta aiheesta “Hiustenkuivaajanukutus”

 1. Kalorilaskurin “juttujen” otsikot eivät näy ainakaan minulle, ehkä artikkelia ei vielä ole päivitetty ja olen vain malttamattomana hönkinyt mestoille?

  Onnea vauvasta ja kiva kun jaksat päivittää sivuja ja kirjoittaa blogia! 🙂

 2. Kiitos onnitteluista ja virheen pointtaamisesta — olin sählännyt tyyliasetusten kanssa. 🙂

 3. Kiitos, nyt pelittää!

  Katsoin juuri videot Voicen Heräämön haastattelusta, ja täytyy vain ihailla; näytit ihan sairaan hyvältä!! Lisäksi olet äärettömän miellyttävä ja luonteva haastateltava ja sisältökin oli mitä järkeenkäyvintä.

  Luin Pikaohjetta kevyempään elämään ja tuli mieleeni Patrik Borgin uusimman kirjan (ja Patrikin monien luentojen ja lehtiartikkelien) sanoma, että ensimmäisenä kannattaisi säännöllistyttää ruokailurytmi, seuraavaksi lisätä kasviksia ja vihanneksia, ja vasta kun tämä on hallinnassa, tehdä muita parannuksia, kuten vähemmän rasvaa ja höttöhiilareita, enemmän proteiinia. Olet kuitenkin tehnyt Patrikin kanssa yhteistyötä, joten onko Sinulla jotain näkemystä siitä, mitä kantsii tehdä ekaksi ja onko vaarana että ahnehtii liikaa muutoksia, jos alkaa noudattaa kaikkia parannuksia yhdellä kertaa?

  Ja joo, tiedän että jokainen saa käyttää omia aivojaan 🙂 mutta halusinkin nyt vain kuulla, jos Sinulla on tästä jotain ajatuksia. Patrikin sanomahan on ymmärtääkseni se, että ensin ei ole niin paljon väliä mitä syö, kunhan syö säännöllisesti, eikä olen niin väliä minkä kerma-juustohutun kanssa vetää kasvikset, kunhan niitä syö. Mutta painottaa toki myös, ettei loppupeleissä ole terveellistä, eikä painoa alentavaa vetää säännöllisesti pizza-hamppari-sipsi -linjaa.

 4. Lämpimät onnittelut vauvasta! Luettuani jouluisen kausijulkaisun 🙂 jäin miettimään, kauanko saat vielä odotella.

  Nukkumisen opettelu on tosiaan ajoittain mielenkiintoinen laji. Toivottavasti sujuu ja saat itsekin levätä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top