Joka vanhoja muistaa…

Olen nyt pari päivää laatinut Kutri.net:in uutta ulkoasua, joka tulee perustumaan pitkälti tämän blogin ulkoasuun. Samalla on tullut niin kerrattua kuin opeteltua lisää CSS-tyylimäärittelyistä maailman parhaan (IMHO) tietokoneohjelmakurssi sivuston Lynda.com:in avulla. On aina yhtä hienoa huomata miten paljon sitä itseasiassa osaa jostain jutusta (kuten nettisivujen tekemisestä) ja oppia siihen päälle vielä lisää.

Tänään olen käynyt läpi vanhoja Kutri.net:in blogikirjoituksia. Osan allekirjoitan ihan täysin yhä vieläkin (kuten proteiinin ja punttitreenin merkitys), osasta ajattelen etten ehkä enää kirjoittaisi samasta aiheesta enää niin jyrkästi (kuten Atkins) ja osasta ajattelen että oliko tuostakin nyt pakko avautua julkisesti… No, oppia ikä kaikki ja silleen.

Olen myös vähän hämmästynyt siitä, miten hemmetisti sitä on tullut tuotettua tekstiä Kutri.net:iin vuosina 2002-2005, vaikka samaan aikaan olin myös ammatillisesti varsin tuottelias.

Samalla olen suunnitellut uusiksi sivujen rakennetta ja listanut aiheita, joista haluan kirjoittaa lisää. Tämä liittyy osin jossain vuodenvaiheessa ilmestyvään kirjaani Minä onnistun, jota kirjoitan siis tässä samaan aikaan. Juu ei, ei ole sattumaa että sivuston uudelleen avaaminen osuu yhtä aikaa tuon Minä onnistun -kirjan kanssa. Tosin nyt olen alkanut harkita mm. reseptiosion avaamista hieman aiemmin, kunhan saan sinne kerättyä tarpeeksi materiaalia.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top