Jooga II


Nonni,

tein tänä aamuna koko jooga-ohjelman… Ja muistin yhden lisäsyyn miksen ehkä tykännyt ensi yrittämällä voimajoogasta — se oli ihan hemmetin rankkaa. Siihen aikaan kun ekaa kertaa joogaa kokeilin olin lisäksi paaaaljon huonommassa kunnossa kuin nyt.

No, en mä kyllä tälläkään yrittämällä joogaan heti rakastunut, mutta en sitä enää niin vihannutkaan, vaan ajattelin kokeilla sitä taas lähipäivinä uudestaan. Tykkään kyllä edelleen paljon enemmän Pilateksesta. Joogaan verrattuna siinä on kivaa mm. seuraavat asiat:
1. Ei liian pitkiä ja koreografisia liikesarjoja.
2. Aloittelijoille on huomattavasti helpotettuja liikesarjoja –> onnistumisen tunteita heti alusta alkaen.
3. Ei fyysisesti ihan niin rankkaa –> helpompi keskittyä liikkeiden oikeaan suoritustapaan heti alusta alkaen
4. Voi valita liikkeet kehitystason, tarpeiden ja tilanteen mukaan –> enemmän variaatiota
5. Kaikki liikkeet tuntuvat tarkoituksenmukaisilta — ainakin osa jooga-liikkeistä saa itseni miettimään että ”jaaha, tää tehdään näin vaan jostain uskonnollisesta syystä”.

Mutta veikkaan kyllä että voimajoogalla laihtuu helpommin kuin Pilateksella, koska se on enemmän aerobista (ainakin toi treeni mitä mä tein) kuin Pilates joka on enemmän venyttelyä ja jossain määrin ehkä vastusharjoittelua.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top