Joulukalenteri 2012: 02. luukku

2. luukkuOlitko eilen tai toissapäivänä pikkujouluissa? Silloin sinun kannattaa ehdottomasti katsoa tämä video!

Kerron tällä vähän yli 6 minuuttia pitkällä videolla milloin kannattaa suunnitella joulua ja miksi tänään ja huomenna jollakulla saattaa olla vähän tavallista huonommat vibat…

Mainitsen videolla Evernote-arkisto-ohjelman, jota itse käytän käytännössä ”kaiken” muistiin laittamiseen.  Sitä voi käyttää eri tietokoneilla, iPadillä ja erilaisilla älypuhelimilla — yhtä aikaa. Eli jos laitat kännykästä muistiinpanon Evernoteen, se ilmestyy myös tietokoneella olevaan versioon.  Se toimii monien eri tietokone- ja kännykkäohjelmien kanssa ja on yhteensopiva jopa eräiden skannereiden kanssa!

Esimerkiksi itse käytän Evernotea Skitch, Journal for Evernote ja nettiselainohjelmieni kanssa. Sen lisäksi voin skannata suoraan omasta HP Scanneristani dokumentteja tietokoneeni Evernote-ohjelmaan parilla napin painalluksella.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

2 ajatusta aiheesta “Joulukalenteri 2012: 02. luukku”

  1. Heh.. Niin sitä taas on menty ajattelun lankaan, vaikka ”tietääkin”. *iskee päätä seinään* Joo siis mulla on ollut tosi huonoja jouluja muutama peräkanaan ja nytkin on ollu sellanen fiilis, että joo kiva tehdä jotain jouluvalmisteluja, mut ihan turhaa, kun kuitenkin poraa jouluna yksinäisenä. 🙂 Otetaan siis alusta. Haluan kerrankin kevyen ja helpon joulun, jossa saan nauttia lepäämisestä, ulkoilusta ym, enkä ahdistua kaikesta paatoksellisuudesta, pakkoperinteistä ym. Minun ei tarvitse ottaa niitä ajatuksia todesta. Voin nähdä joulun hyvät puolet ja minulla on aikuisen vapaus valita ne. *naureskelee taas itselleen*

  2. Kuunainen Kivi

    Joulu ei ole mun juttu,ei ole ollut koskaan.Lapsena jo halusin pois koko hössötyksestä ja aikuisena hakeuduin töihin aina kun se vaan ikinä onnistui.

    Tänään,aikuisena naisena,valitsen itselleni täysin hiljaisen ja turhasta riisutun joulun.Kahtena edellisenä joulunaikana olen menettänyt Äitini ja rakkaan ystäväni,heitä muistan erityisesti.Toivon kirkasta tähtitaivasta,pakkasta,kodinlämpöä ja lempeätä oloa itselleni,enkä jätä ketään muutakaan tuon toiveen ulkopuolelle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top