Joulukalenteri 2012: 07. luukku

Tällä alle 6 minuuttia pitkällä videolla kysyn voisitko antaa itsesi olla onnellinen, vaikka siihen ei todellakaan näytä olevan yhtään mitään syytä.

Kyllä — samassa ajassa kun tietoinen mielesi käsittelee yhden ajatuksen, alitajuinen mielesi, josta ajatukset popsahtelevat tietoisuutesi, käsittelee 200 000–675 000 ajatusta.

Lähteet:

Oivalsin tietoisen ja tiedostamattoman suhteen kunnolla Mikael Jungnerin kanssa käydyn keskustelun myötä — hän oli lukenut tietoisen ja tiedostamattoman ajattelun suhteesta Lauri Järvilehdon kirjasta Tee itsestäsi mestariajattelija.

Leonard Mlodinowin kirja Subliminal käsittelee laajemmin alitajuisia prosesseja. Jos et jaksa tai ehdi lukea kirjaa, voit katsoa Leonardin hauskan ja hämmästyttävän 50 minuutin videoluennon aiheesta.

Oivalsin kunnolla mitä ”tunnet vain ajattelusi” tarkoittaa opiskellessani Michael Neillin luomassa Supercoach Academyssa.

Liity ilmaiseksi Kutri.net:in jäseneksi!

Tiesitkö että voit liittyä ilmaiseksi Kutri.net:in Tutustuja-jäseneksi, jolloin pääset mm. katsomaan uusimmat Päivän ajatus -videot ja niihin liittyvät materiaalit?

Lue lisää ja liity jäseneksi täällä: kutri.net/jasenet/

Jos haluat saada vieläkin enemmän irti Kutri.net:in jäsenyydestä, tutustu VIP-jäsenyyteen.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.