Tällä vähän yli 4 minuuttia pitkällä videolla kerron miksi voi olla fiksumpaa kysyä ”Mitä tekisin jos en kykenisi tuntemaan pelkoa?” sen sijaan että kysyy ”Mitä tekisin jos en pelkäisi?”
Aiheeseen liityvät artikkelit
18. Googlen NotebookLM auttaa oppimaan
Kommentoi
/ Blogikirjoitus, Podcast, Tekoäly, Tekoälyä tavallisille ihmisille / 16.07.2024 / NotebookLM, tekoäly
Google ottaa harppauksen personoidun tekoälyn maailmaan NotebookLM-palvelullaan! Tämä Gemini 1.5 Pro -tekoälyyn pohjautuva työkalu mahdollistaa keskustelun omien tietolähteidesi kanssa, tehden opiskelusta, tutkimuksesta ja tiedonhallinnasta tehokkaampaa…
17. Claude kirii taas kärkeen – Claude 3.5. Sonnet malli ja Clauden ”botti”
Anthropicin Claude-tekoäly ottaa harppauksen eteenpäin! Uusi Claude 3.5 Sonnet -malli haastaa ChatGPT:n nopeudellaan ja älykkyydellään. Lisäksi Artifacts-ominaisuus ja projektitoiminto tuovat uusia mahdollisuuksia tekoälyn hyödyntämiseen. Katri…
Jäätyminen tärkeän tehtävän edessä
Jumittaako sinullakin tekeminen, kun edessä on tärkeä ja iso tehtävä? ADHD-kokemusasiantuntija Katri Manninen kertoo, miten "jäätymisen" voi sulattaa. Opi pilkkomaan projektit pienempiin osiin ja hyödyntämään…
2 ajatusta aiheesta “Joulukalenteri 2013: 17. Mitä jos en kykenisi tuntemaan pelkoa”
Kommentoi Peru vastaus
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Tää kysymysteema on kyllä tosi toimiva <3
Hyvä video 🙂 Itse olen miettinyt vähän samaa sen kanssa, kun aika useasti kuulee, että pitäisi mennä rohkeasti sinne omalle ”epämukavuusalueelle”. Ja siellä olen liian monesti ollutkin ja vasta jälkikäteen tajunnut, ettei mun ois tarvinnu. Oma intuitio kertoi sillä epämukavuudella, että nyt ollaan väärällä tiellä. Itse en enää käytä koko sanaa juuri sen harhaanjohtavuuden vuoksi. Muotoilisin sen ennemminkin niin, että kannattaa mennä rohkeasti kohti (niitä kutkuttavan houkuttelevia) pelkoja. Vai tuleeko jollain mieleen miten sen voisi paremmin sanoa? 🙂