Joulukalenteri 2013: 20. Voisinko antaa itselleni armoa?

Tällä 2 minuuttia pitkällä videolla kysyn voisitko antaa itsellesi armoa.

Haluaisitko jutella Katrin kanssa?

Voit varata ajan keskusteluun osoitteessa kurssit.kutri.net. Löydät sieltä myös Kirjoituskurssin, joka opettaa sinulle kuinka voit kirjoittaa kirjan, käsikirjoituksen ja televisiosarjan konseptin.

Yksi vastaus artikkeliin “Joulukalenteri 2013: 20. Voisinko antaa itselleni armoa?”

 1. Armoapa armoa. Kyllä voit. Taisitkin kyllä jo vastata siihen. Mutta miksi tarvitaan armoa siihen, ettei toimi sopulilauman tavoin ennustettavasti? Niinpä. Miksi joulukortit tulee lähettää ennen joulua? Juuri silloin, kun kaikki muutkin lähettävät joulukortteja? Ja jos pitää, niin miksi ei vaikkapa lähettäisi elektronista joulukorttia, koska myös joulukortit ovat digitalisaation kourissa? Niinpä.

  Miksi jengi tungeksii posteissa viikkokausia jokaikinen päivä ennen joulua? Siksikö, että he saavat lähetettyä joulukortit ns. ajoissa? Vastaus on kielteinen. Sopulit tungeksivat siellä siksi, että he ikäänkuin elävät erilaisista tapahtumista. He innostuvat ja kokevat elävänsä, kun he saavat olla mukana menossa muiden sopulien kanssa. Eihän tuohon ole järjellistä selitystä. Ei järjellä varustettu ihminen mene juhannusaattoaamuna markettiin hakemaan yhtä makkarapakettia, jonota siellä 2 tuntia ja twiittaile jonosta kuvauksia siitä kuinka ruuhkaisaa on. Ei järjellä varustettu ihminen lähde perjantaina kello 16 joulun kovimpana menoliikennepäivänä autolla liikenteeseen. Mistä liikennetiedottajat yleensäkin osaavat sanoa, että milloin on kovin se ja tämä meno- tai paluuliikennepäivä? Niinpä. Sopulien liikkeet ovat ennustettavia.

  Ja miksi ihmeessä joulukorteissa toivotetaan aina myös hyvää uutta vuotta? Miksi ei voisi lähettää hyvää uutta vuotta -korttia joulun jälkeen – ennen uutta vuotta? Tai sitäkin uuden vuoden jälkeen? ”Hei, oliko kiva joulu, toivottavasti oli, nyt kuitenkin hyvää uutta vuotta!” -tyyliin. Niinpä.

  Ei olla ennustettavia. Ei olla sopuleita.

  Terveisin,
  Tolle Vilvanen
  muotoileva turvekonsultti

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.