Kahvilla Katrin kanssa 004: Kannustava kateus

Ok, tämä meni tällä kertaa päiväkahvien puolelle. Tämän 5 minuuttia pitkän videon teemana mihin kateus kannustaa.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

2 ajatusta aiheesta “Kahvilla Katrin kanssa 004: Kannustava kateus”

  1. Olen miettinyt kateudesta myös niin, ettei normaali ja terve kateus ole välttämättä pahasta. Ja jotenkin videostasi ymmärsin, että kateus voi olla myös liikkeellepaneva voima, jos näkee itse sen sellaisena. Toki sitten voidaan miettiä, että onko se enää kateutta vai jotain muuta? Esimerkiksi oppimista, toisen esimerkistä seuraamista, oman kutsumuksen tai unelman konkretisoimista vai mitä.

    Huomaan, etten itse ole kovin kateellinen ihminen. Toki ihailen joitakuita ihmisiä ja heidän ratkaisujaan tai elämäntyylejään. Terveesti ja aidosti kateellinen saatan olla mutten koe sitä pahana asiana tai tunteena. Tai ehkä olen jo siinä pisteessä, että voin rehellisesti sanoa, että tuollainen minäkin haluan olla ja tuota haluan tehdä, eikä silloin tarvitse olla kateellinen.

    Minulla on unelma/unelmia, jonka toteuttamista mietin viikottain, joskus päivittäinkin. En ole vielä tehnyt sen suhteen isoja ratkaisuja mutta päässäni käy pieni surina siitä, miten unelmaani toteutan. Teen siis ajatuksen tasolla suunnitelmatyötä 🙂 Toivotaan että täytäntöönpanokin alkaa joskus, toivottavasti pian.

  2. Joo tai ajattelen niin, että kateus on vain merkki jostain omasta halusta, jonka kieltää. Kun halun myöntää, ei tarvitse kadehtia.

    Niin ja juuri tuo, että uskallat myöntää itsellesi mitä haluat, johtaa siihen ettei sun tarvitse kadehtia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top