Kahvilla Katrin kanssa 007: Täydellisyys on luonnotonta

Hah hah, kuvasin tämän videon useamman kerran kuin muut videot, hinkkasin äänen synkronointia ja leikkasin löysät pois — sillä seurauksella että tämä versio on yhä pidempi kuin muut eli 7 minuuttia JA nyt valmiista videosta huomasin että ääni ei aika usein ollut synkassa huulten kanssa. 😀

Liity ilmaiseksi Kutri.net:in jäseneksi!

Tiesitkö että voit liittyä ilmaiseksi Kutri.net:in Tutustuja-jäseneksi, jolloin pääset mm. katsomaan uusimmat Päivän ajatus -videot ja niihin liittyvät materiaalit?

Lue lisää ja liity jäseneksi täällä: kutri.net/jasenet/

Jos haluat saada vieläkin enemmän irti Kutri.net:in jäsenyydestä, tutustu VIP-jäsenyyteen.

4 vastausta artikkeliin “Kahvilla Katrin kanssa 007: Täydellisyys on luonnotonta”

  1. kun kuuntelin videota täydellisyyden tavoittelusta niin huomasin todella typerän piirteen itsessäni minähön vaadin toisilta puheissakin täydellisyyttä kun joku puhuu tavallisessa keskustelussa mielestäni typeriä tai arvostelee minua (pienikin asia) niin minä yritän väkisin oikaista asian ja jos en saa oikaistua niin asia ärsyttää minua pitkään.
    minun puoleltani todella typerää sillä sehän on vain hänen mielipide.

    1. Niin, tunnistan itsekin itsessäni tuon piirteen. Se on kova halu olla oikeassa — joka liittynee ajatukseen että haluan muiden ymmärtävän minua. Yksi lempikysymyksistäni on: “Haluanko olla oikeassa vai rakkaudessa?” Oikeassa oleminen ei koskaan lisää rakkautta.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.