Kahvilla Katrin kanssa 007: Täydellisyys on luonnotonta

Hah hah, kuvasin tämän videon useamman kerran kuin muut videot, hinkkasin äänen synkronointia ja leikkasin löysät pois — sillä seurauksella että tämä versio on yhä pidempi kuin muut eli 7 minuuttia JA nyt valmiista videosta huomasin että ääni ei aika usein ollut synkassa huulten kanssa. 😀

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

4 ajatusta aiheesta “Kahvilla Katrin kanssa 007: Täydellisyys on luonnotonta”

  1. kun kuuntelin videota täydellisyyden tavoittelusta niin huomasin todella typerän piirteen itsessäni minähön vaadin toisilta puheissakin täydellisyyttä kun joku puhuu tavallisessa keskustelussa mielestäni typeriä tai arvostelee minua (pienikin asia) niin minä yritän väkisin oikaista asian ja jos en saa oikaistua niin asia ärsyttää minua pitkään.
    minun puoleltani todella typerää sillä sehän on vain hänen mielipide.

    1. Niin, tunnistan itsekin itsessäni tuon piirteen. Se on kova halu olla oikeassa — joka liittynee ajatukseen että haluan muiden ymmärtävän minua. Yksi lempikysymyksistäni on: ”Haluanko olla oikeassa vai rakkaudessa?” Oikeassa oleminen ei koskaan lisää rakkautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top