Kahvilla Katrin kanssa 021: Miten muutetaan asioita?

Tällä viisiminuuttisella videolla kerron muutoksen kolmesta elementistä, jotka opin Chip ja Dan Heathin kirjasta Switch.

Jos haluat seurata läheltä omaa ”Elämä haltuun” -muutosprojektiani, tsekkaa Kutri.net:in VIP-jäsenyys. Uutuutena kuukausittainen jäsenyys ja kahden päivän ilmainen koeaika.

Tai pääse nauttimaan valikoiduista ja vaihtuvista Kutri.net:in VIP-puolen herkuista liittymällä tutustujajäseneksi (painike on sivun alalaidassa). Tutustujajäsenet pääsevät esimerkiksi kuuntelemaan Switch-kirjasta tekemäni podcastin.

Haluaisitko jutella Katrin kanssa?

Voit varata ajan keskusteluun osoitteessa kurssit.kutri.net. Löydät sieltä myös Kirjoituskurssin, joka opettaa sinulle kuinka voit kirjoittaa kirjan, käsikirjoituksen ja televisiosarjan konseptin.

2 vastausta artikkeliin “Kahvilla Katrin kanssa 021: Miten muutetaan asioita?”

 1. huomaa että näinhän se menee kun katsoin videon, mutta miksi muutos on sitten niin vaikeaa.
  -omalla kohdalla uskoisin että ratsastajan järkeily ja muutoksen vaihe on kohdallaan sillä tiedostan muutoksen tarpeen ja mietin asioita.
  – että saa norsun tunteisiin asian iskostettua on se vaikein asia sillä ne vanhat tunteet on niin voimakkaat että ne sysää uudet tunteet
  syrjään.
  – sen huomasin nyt että polun tasoittamiseen en ole satsannut tarpeeksi.
  mielestäni että pystyy muutosten tekemisiin on hyvinvoinnin kannalta tärkeimpiä asioita.

  1. Norsun tunteisiin voi vaikuttaa juuri sillä, että miettii minkä hyödyn saa vanhasta toimintamallista ja sitten miettii miten muuten voisi saada saman hyödyn. Samoin norsua voi motivoida sillä, että jakaa muutoksen tai tavoitteen riittävän pieniin askeliin, jotta norsu näkee että muutos on mahdollinen.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.