Kahvilla Katrin kanssa 022: Sinä et ole kuka luulet olevasi

Tällä vähän alle kuusi minuuttia pitkällä videolla kerron miksi et ole kuka luulet olevasi eli miksi kannattaa nähdä ettei sinulla ole mitään kiinteää persoonallisuutta — ja kuka minä olen luullut olevani. Sen lisäksi mm. muistelen sihteeriuraani Amerikassa.

Jos haluat seurata läheltä omaa Elämä haltuun -ryhdistäytymishankettani, tsekkaa Kutri.net:in VIP-jäsenyys.

Liity ilmaiseksi Kutri.net:in jäseneksi!

Tiesitkö että voit liittyä ilmaiseksi Kutri.net:in Tutustuja-jäseneksi, jolloin pääset mm. katsomaan uusimmat Päivän ajatus -videot ja niihin liittyvät materiaalit?

Lue lisää ja liity jäseneksi täällä: kutri.net/jasenet/

Jos haluat saada vieläkin enemmän irti Kutri.net:in jäsenyydestä, tutustu VIP-jäsenyyteen.

2 vastausta artikkeliin “Kahvilla Katrin kanssa 022: Sinä et ole kuka luulet olevasi”

  1. Tää oli tosi hyvä, antaa paljon ajattelemisen aihetta. Tuli mieleen, että aika moni varmaan ja itsekin joskus siihen sortuneena, on rakentanut ”itsensä” esim. työtittelin mukaan/arvoiseksi. Sitten kun duunit meneekin alta, niin tuntuu, ettei olekaan enää minkään arvoinen.

    Toinen pointti, mikä tuolta jäi mieleen oli se, että tossa on tavallaan takaportti myös heittäytyä tekemään mitä huvittaa ja vedota siihen, että ”mä oon vaan ihminen” 😀

    1. Joo ja kyllähän mulle kävi vähän niin kun sen loppuunpalamiseksi kutsumani jutun jälkeen meni kaikki ja sitten vielä lähdin Losiin, jossa ”en ollut kukaan” enkä edes tehnyt enää työtä, josta olin saanut onnistumiselämyksiä.

      Niin just — eikö olisi siistiä tehdä mitä huvittaa. Tai oikeastaan se on jopa mun tavoitteeni, nyt kun tajuan että se mikä mua OIKEASTI huvittaa, on aina jotain elämää edistävää ja muidenkin hyvinvointia lisäävää, eikä esim. mitenkään holtitonta toimintaa.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.