Kahvilla Katrin kanssa 023: Kuinka kuunnella intuitiota

Tällä vähän yli viisi minuuttia pitkällä videolla kerron mistä tunnistat intuitiosi ja milloin sitä kannattaa kuunnella.

Haluaisitko jutella Katrin kanssa?

Voit varata ajan keskusteluun osoitteessa kurssit.kutri.net. Löydät sieltä myös Kirjoituskurssin, joka opettaa sinulle kuinka voit kirjoittaa kirjan, käsikirjoituksen ja televisiosarjan konseptin.

5 vastausta artikkeliin “Kahvilla Katrin kanssa 023: Kuinka kuunnella intuitiota”

 1. Hei,

  tämä oli erinomainen video. Ilokseni voin todeta, että osaan kuunnella intuitiotani jo ihan kohtalaisesti! Tai no, kuunnella melko hyvinkin, mutta ihan vielä ei riitä rohkeus tekemään kaikkea, mitä se ehdottaa.

  Mun mielestä oli hauska ja osuva toi kommentti siitä, että jos tuntuu kiireiseltä, ajatus ei ole intuition mukainen. Mulla on ollut tässä jonkinlainen uravalintakriisi ja kammotus siitä että kääk, pitäisi löytää nopeasti se oma ala ja valmistua nopeasti ja mennä töihin ja blaablaa. Intuition kuuntelu on ollut tässä asiassa hyvin tärkeää, nimittäin olen tunnistanut sellaisen alan, jossa se nopea valmistuminen ja töihinmeno oli olisikaan ollenkaan ensisijainen asia, vaan haluaisin nimenomaan panoutua siihen opiskeluun ja tehdä just sitä, just nyt täysillä, koska se olisi niin hurjan kiinnostavaa ja ihanaa. Ei väliä, mihin se minut johtaa, koska itse se opiskelu on niin nam <3 Ja intuition kuuntelu tuntuu tavallaan siltä kuin olisi tullut kotiin. "Just tätä mun on tarkoituskin tehdä."

  1. Oi, toi on ihana toi: ”Intuition kuntelu tuntuu tavallaan siltä kuin olisi tullut kotiin”. Niin juuri!

   Opin siis Michael Neilliltä ton että ”sense of urgency is a sign that you’re disconnected from your inner wisdom.”

   Ja sitten kun miettii että missä neurologisessa stressitilassa meidän aivot ovat jos on tunne kiireisyydestä — ja miten meidän aivot muuttuvat putkiaivoiksi stressin alla, on ihan itsestäänselvää että joo, siinä tilassa on turha kuvitella tekevänsä mitään hyviä isoja päätöksiä, jotka vaativat suuren kokonaisuuden hahmottamista. 🙂

 2. Mulle intuitio tarkoittaa jonkinlaista sisäistä tietoa suunnasta,joku tuolla alitajuisessa mielessä ohjaa ja ennen kaikkea sen varoittava ääni on syytä kuunnella,siis mun kohdalla,se ainakin kertoo siitä ettei ehkä kannata.Lue koko juttu…

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.