Kahvilla Katrin kanssa 027: Voitko olla OK sen kanssa ettet ole OK?

Tällä viisi minuuttia pitkällä videolla kysyn voitko olla OK sen kanssa että olet välillä huonolla tuulella, matalalla mielellä, kurjilla filiiksellä ja muuten vain onneton.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

12 ajatusta aiheesta “Kahvilla Katrin kanssa 027: Voitko olla OK sen kanssa ettet ole OK?”

 1. Pauliina Moona

  Hei Katri,
  Sä nostit mut mun fiiliksistä valoisammalle sivulle. Nyt lähtee hän sateenkaari pääsiäismessuun, lomps.

 2. Sulla on ihan siistinä toi keittiön kaappi. Sattui olemaan auki, niin tutkailin sitä…:D

  1. Taidat puhua kaapista, jossa ei ole ovea. Joo ehkä se kaukaa näyttää siistiltä, mutta lähempää katsottuna paljastuu karu totuus…

 3. Moi Katri!

  Ei liity aiheeseen, mutta oot ilmeisesti tossa jossain vaiheessa tehny sivuun jotain muutoksia joiden johdosta oon pudonnu pois sähköpostipäivityslistalta (vai onko sitä enää?). Mitä pitää käydä painamassa ja mistä että alkaa taas valumaan uudet jutut suoraan sähköpostiin? Sun matskut on kuitenki tähä mennessä kohtaamistani kaikista suomenkielisistä matskuista parhaimpia ja oon saanu niistä tosi paljon ittekin irti, ois vaan kiva kun niitä ei tarvitsis käydä täältä erikseen kaivamassa :—-)

  1. Ah joo, hyvä että sanoit. Se varmaan putosi silloin kutri.net:in ja Kutrinvip.com:in yhdistämisen yhteydessä. Täytyy katsoa miten saan sen takaisin.

 4. oisko tuo niin että kun pystyy hyväksyyn myös huonoja tunteita niin pystyy paremmin hallitseen myös tunnesyömistä.

  1. Joo — tai ainakin siitä seuraa se, ettet tunne oloasi entistä kurjemmaksi ja tunne entistä suurempaa tarvetta syödä enempää. Mä teen tuosta The Willpower Instinct -kirjasta varmaan jonkin podcast-äänitteen tai webcast-videon, koska siinä on paljon myös tätä aihepiiriä sivuavaa tietoa. Siis esim. että syyllistäminen vain lisää repsahdusriskiä jne.

 5. Heipsan, jälleen oiva video! Kiitos! Alkoi kiinnostaa, millä editorilla/ohjelmalla teet videot? Kyselee aloitteleva vloggaaja 😉

  1. Applen iMoviella editoin eli leikkaan löysät pois, lisään siirtymät ja alku- ja lopputekstit. Välillä myös kuvaan ne iMovien tuontiohjelmalla, mutta tavallisemmin käytän QuickTimen äänitystoimintoa ja sitten tuon valmiit videofileet iMovieen. Myös kuvankaappaukset kuvaan tuolla QuickTimella.

   Podcastit äänitän Applen GarageBand -ohjelmalla. Ja nämä kaikki ohjelmat tulevat siis vakiona uusien Applen koneiden kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top