Kahvilla Katrin kanssa 030: Miksi syyllistäminen ei toimi

Tällä alle neljä minuuttia pitkällä videolla kerron miten tieteelliset tutkimukset todistavat, ettei syyllistäminen toimi vaan jopa johtaa pahempaan itsekurin menetykseen.

Pahoittelut että video tulee näin myöhään, mutta hyvästä syystä — ensin ihana ja viisas nainen Jenni Arkijärjestä tuli auttamaan minua keittiön uudelleen järjestelemisessä. No okei, ensimmäistä kertaa järjestämisessä… hah hah! Olen vieläkin hepnaadilla lyöty siitä miten toimiva keittiö minulla on! KIITOS JENNI!

VIP-jäsenet pääsevät katsomaan organisointiprosessia videolta ja kuulemaan Jennin ajatuksia podcastissa, jahka saan ne editoitua. Seuraavaksi käynemme Jennin kanssa epämääräisiä asioita sisältävien kaappieni kimppuun…

Jos itselläsi on suunnitelmissa saada lisää järjestystä kotiisi, tsekkaa Jennin selväjärkinen ja suorasanainen organisointiblogi ja harkitse VIP-jäseneksi liittymistä.

Sen jälkeen minulla oli ihan loistava puhelu uuden valmentajani Davidin kanssa. Taas oli pakko todeta, miten valmentaminen toimii! Olo on entistä innostuneempi ja motivoituneempi. Jos haluat lähteä kanssani hauskalle, kiinnostavalle ja innostavalle tutkimusmatkalle selvittämään kuka sinä oikeasti olet ja mitä sinä todella haluat, ota rohkeasti yhteyttä: kutri@kutri.net

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

2 ajatusta aiheesta “Kahvilla Katrin kanssa 030: Miksi syyllistäminen ei toimi”

  1. omalla kohdalla syyllistää vaikka jonkin asian on saanut on saanut osittain korjattua sillä asioidenhan täytyy mennä täydellisesti.

    1. Niin eli mitenkäs sut saataisiin näkemään, että täydellisyys on vain optimismivääristymän luoma illuusio? Eli että sun aivot on ”viritetty” niin, että mielesi näkee tavoitteet hienompina ja täydellisempinä, kuin miten niitä voi oikeassa elämässä toteuttaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top