Kahvilla Katrin kanssa 034: Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Tällä 6:36 minuuttia pitkällä videolla kysyn mikä oikeasti tekee sinut onnelliseksi.

Tässä viime kesänä kirjoittamani juttu siitä, mitä ihmiset katuvat kuolinvuotellaan. Lue myös Onnea käsittelevä esimerkkikappale tulevasta ”Onnistunut elämä” (ent. Ihanampaa elämää) -itsevalmennuspaketistani.

Jos haluat lukea ja kuulla lisää siitä, miten onnellisuus on jo sisällämme ja miten me estämme itseämme kokemasta sitä, tsekkaa Kutri.net:in VIP-jäsenyys.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

2 ajatusta aiheesta “Kahvilla Katrin kanssa 034: Mikä tekee sinut onnelliseksi?”

 1. niinpä, miksi me ei osata olla onnelisia ,itse olen miettinyt paljonkin että kun ihminen saavuttaa ne tärkeimpinä pidetyt taloudellisesti hyvinvoinnin (useimilla liian kovat tavoitteet) ja toinen tavoitelluimista on hyvät ihmissuhteet ,ja löytyyhän niitä esim. ulkonäkö ,puutarhanhoito ,ym.

  nämä edellä mainitut useampi saavuttaa .mutta ei osaa olla onnellinen vaan haluaa lisää ja edelleen lisää.

  mielestäni,mietin että tärkein no ainakin tärkeimpiä on henkinen hyvinvointi.
  nuihin edellämainittuihin kyllä ihmiset satsaa mutta omaan mieleen ja henkiseen hyvinvointiin ei, miksi???? sillä henkisen hyvinvoinnin sivutuotteena tulee näitä muita tavoiteltuja asioita.

  oisko niin että henkisen hyvinvoinnin tavoittelu on vaikeimpia asioita (myös itselle) ja vielä tänäpäivänä arka aihe.
  itse olen näillä katrin sivuilla henkisen hyvinvoinnin takia ja uskon että sivutuotteena putoaa myös kiloja.

  1. No siksi haluaa lisää ja lisää, koska luulee että se hyvinvointi ja onni tulee ulkoapäin ja sitten kun se ei tulekaan, luulee ettei vain osannut hommata oikeita asioita tms.

   Henkistä hyvää oloa me kaikki pohjimmiltamme tavoitellaan — siis siksihän me halutaan esim. hienoja autoja, koska oletetaan sen saavan meidät tuntemaan itsemme menestyneemmiksi, arvostetummiksi jne. Tai ulkonäköä koska uskomme että sitten tunnemme olemme rakastetumpia tms.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top