Kahvilla Katrin kanssa 035: Miten hyväksyä negatiiviset tunteet?

Haluan uskoa että korvaan nyt määrän laadulla eli vaikka viikottaisten videoiden määrä on vähentynyt, niin ehkä niiden painoarvo on lisääntynyt… Tällä 11 minuuttia pitkällä videollakerron mitä tehdä negatiivisten tunteiden kanssa, mitä tunteet oikeasti kertovat ja mistä tiedämme mikä on totta ja mikä ei.

Kutri.net:in ”ikuisuus” VIP-jäsenyyden voi lunastaa enää kahden päivän ajan eli 1.5.2012 klo 23:59 asti! Tämä nk. pioneerijäsenyys sisältää hetkellä kaksi ilmaista valmennuskertaa vuoden 2012 aikana. 2.5. alkaen uusille jäsenille on tarjolla enää vuosi- ja kuukausijäsenyyksiä. Pioneerijäsenille sen sijaan on luvassa mm. tapaamisia Helsingissä nyt kesällä 2012 — mikä on osasyy siihen, etten halua pioneerijäsenmäärn kasvavan liian isoksi. 🙂  Lue täältä lisää eri jäsenyysvaihtoehdoista.

Haluaisitko jutella Katrin kanssa?

Voit varata ajan keskusteluun osoitteessa kurssit.kutri.net. Löydät sieltä myös Kirjoituskurssin, joka opettaa sinulle kuinka voit kirjoittaa kirjan, käsikirjoituksen ja televisiosarjan konseptin.

3 ajatusta aiheesta “Kahvilla Katrin kanssa 035: Miten hyväksyä negatiiviset tunteet?”

  1. Täähän oli tosi hyvä video. Tykkäsin kovasti. Mutta sitten tuli ongelma – miten tämä on linjassa sen PMS-viisauden kanssa? Silloin siis näkee ne asiat, jotka oikeasti ottaa päähän (?) mutta kun on huonoissa fiiliksissä, aivot ei toimi kunnolla, joten niihin ajatuksiin ei kannata uskoa. I’m confused.

    1. Argh! Kirjoitin pitkän vastauksen ja nyt en tiedä mihin se katosi, vaikka sen mielestäni lähetin. 🙂 Äh. No kirjoitan aiheesta vaikka erillisen kirjoituksen.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top