Kolme prinsiippiä valmentajille, terapeuteille ja muille auttajille

Oma elämäni on kokenut todella radikaalin muutoksen viimeisen kahdeksan kuukauden aikana. Koko kokemukseni elämästä on muuttunut täydellisesti samaan aikaan kun ulkoiset puitteeni ovat pysyneet täsmälleen samoina.

Olen rennompi, levollisempi, iloisempi ja elämänhaluisempi kuin sitten lapsuuteni.

Tunnen olevani hyvä, ehjä ja rakastettava jopa huonoimpina hetkinäni.

Elämä tuntuu kevyeltä ja helpolta ja maailma valoisalta ja hyvältä paikalta elää.

Pystyn keskittymään paremmin olennaiseen, pulppuan ideoita ja löydän helpommin ratkaisuja vaikeiltakin näyttäviin pulmiin.

Parisuhteeni kukoistaa ja koen olevani parempi äiti kuin kertaakaan äitiysurani aikana.

Kaikki tämä on seurausta yhdestä näennäisen yksinkertaisesta oivalluksesta:

Näin, miten oma kokemukseni elämästä oikeasti syntyy.

Kolme prinsiippiä

Suuri Oivallukseni oli Supercoach Academyssa opiskelemani Kolmen prinsiipin mallin ansiota.

Malli on järkeenkäyvin, maanläheisin ja radikaalein näkemäni selitysmalli inhimillisen kokemuksen synnylle.

Se voi johtaa dramaattisiin ja pysyviin muutoksiin yhdessä silmänräpäyksessä. Eräät opettajani ovat eläneet jo lähes 40 vuotta tämän ymmärryksen kanssa.

Varsinkin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa Britanniassa kolmen prinsiipin lähestymistapaa käytetään menestyksekkäästi muun muassa elämäntaitovalmennuksessa, yritysvalmennuksessa, urheiluvalmennuksessa, parisuhdeterapiassa, masennuksen hoidossa, kouluissa, vankiloissa, vieroitushoidossa ja vaikeissa olosuhteissa elävien auttamisessa ja tukemisessa.

Olen Suomen ainoa sertifioitu transformatiivinen valmentaja (Certified Transformative Coach™) ja tiettävästi myös parhaiteen kolmeen prinsiippiin perehtynyt suomalainen.

Minulla on ilo ja kunnia opettaa kolmen prinsiipin lähestymistapaa syksyn 2012 aikana kahdessa eri muodossa:

 

1. Henkilökohtaisena yksityiskoulutuksena

Yksityiskoulutus sisältää viisi vähintään kahden tunnin tapaamista joko kasvokkain Helsingissä tai Skype-videopuheluina. Se sisältää myös virtuaalikurssin materiaalit ja sopii ihmisille, jotka haluavat päästä nopeasti syventää ymmärrystään kolmesta prinsiipistä. 

Tätä vaihtoehtoa on tarjolla rajoitettu määrä ja rajoitetun ajan. Lue lisää yksityiskoulutuksesta täältä.

 

2. Itseopiskeltavana virtuaalikurssina

Virtuaalikurssi koostuu kymmenestä 19.8.–21.10.2012 sunnuntaisin ilmestyvästä tunnin videoluennosta. Luennot ovat tarjolla myös ladattavina mp3-äänitteinä ja luentojen yhteydessä on runsaasti linkkejä ja vinkkejä jatko-opiskelua varten. Katseluoikeudet videoihin ovat ainakin Kolmeprinsiippia.com:in elinikäiset ja ne voi ladata myös omalle koneelleen.

Lue lisää virtuaalikurssista täältä.

 

Kutri.net:in VIP-jäsenet saavat kummastakin kurssista kunnon alennuksen. VIP-jäsenet voivat lukea lisää VIP-eduista täältä.

 

Haluaisitko jutella Katrin kanssa?

Voit varata ajan keskusteluun osoitteessa kurssit.kutri.net. Löydät sieltä myös Kirjoituskurssin, joka opettaa sinulle kuinka voit kirjoittaa kirjan, käsikirjoituksen ja televisiosarjan konseptin.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.