Kuka on esikuvasi?


Kuka on esikuvasi?

Vieraskirjassa oli puhetta ”liian isoista reisistä” (suhteessa muuhun vartaloon). Se sai mut miettimään, a) mitä tolla tarkoitetaan, b) minkä mukaan määritellään millaiset ovat liian isot reidet.
Käy ensin katsomassa nämä kuvat (ja lue niiden yläpuolella oleva teksti).

Ko. sivulla verrataan siis kahta samanpituista naista, joilla on suurinpiirtein (kilomääräisesti) yhtä vähän rasvaa kehossaan.

Todennäköisesti, jos sinut on kaikkien muiden naisten tapaan aivopesty muotikuvilla ja telkkariohjelmilla lapsesta alkaen, haluat mieluummin Katen vartalon kuin Amandan vartalon. Tämä on ehdottomasti VÄÄRIN!

Todennäköisesti et saisi kummankaan vartaloa, vaikka tekisit mitä tahansa. Ero on kuitenkin siinä, että jos lähdet tavoittelemaan jompaa kumpaa vartaloatyyppiä, Katen alipainoista ruumista (BMI 16,9) tavoittelemalla joudut väkisinkin tekemään hallaa terveydellesi (ja myös mielenterveydellesi). Amandan vartalon tavoittelu (BMI 21,2) sen sijaan tekee vain hyvää vartalollesi.

Ai miksi?

Jos haluat Kate Mossin vartalon sinun pitää:
– syödä äärimmäisen vähän
– harrastaa hulluna aerobista liikuntaa
(KIELLÄN KETÄÄN TEISTÄ YRITTÄMÄSTÄ TÄTÄ!!!)

Seurauksena: kuukautisten todennäköinen poisjäänti, osteoporoosiriskin kasvaminen, anemia, aliravitsemustila, lihaskivut ja pitkällä tähtäimellä mm. sydänvian vaara.

Jos haluat Amandan vartalon sinun pitää:
– syödä runsaasti terveellistä ja monipuolista ruokaa
– harrastaa ahkerasti punttitreeniä
– harrastaa aerobista liikuntaa
(SUOSITTELEN KAIKILLE!)

Seurauksena: vähemmän lihaskipuja, vahvemmat luut ja lihakset, hyvä terveydentila, alentunut syöpä-, diabetes- ja sydän- ja verisuonitautiriski, energinen ja itsevarma olo.

Mikä estää sinua sitten siirtymästä Kate Mossin ihailusta Amandan kaltaisen naisvartalon ihailuun? Vain ja ainoastaan oma pääsi. Suosittelen lämpimästi että lopetat naistenlehtien lukemisen tai ainakin mallikuvien katsomisen ja siirryt katselemaan salillasi treenaavia naisia ja esim. Oxygen-lehden naiskuvia. Suosittelen myös että heität vaa’alla vesilintua tai lahjoitat sen pois. Normaalisti syöden ja kohtuudella treenaten et todennäköisesti pääse ikinä yhtä ”isoksi” kuin Amanda, mutta voit tulla paljon kiinteämmäksi ja vahvemmaksi kuin mitä olet nyt. Samalla aineenvaihduntasi pysyy hyvänä ja painonhallinta helpottuu.

Valinta on sinun.


Kirjoitettu: 01:15 ip.     Linkitys

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top