Liikunnan iloa

Olen onnistunut harrastamaan kolmen viikon ajan liikuntaa putkeen — vain yhtenä päivänä oli pakko jättää liikunta väliin. Motivaatio on ollut hyvä ja punttitreeni on kulkenut paremmin kuin koskaan sen jälkeen kun tein itselleni punttitreenitietokannan… (nörtti mikä nörtti :-D).

No, tänään mulla oli ryhdistäytymisongelmia vähän kaikilla elämänaloilla (duuni, kotityöt ja treeni) ja hetken näytti siltä, että liikunnat jäisivät väliin vain laiskuuteni takia. Päivälle oli buukattu raskas punttitreeni, mutta lihakset olivat vielä arat toissapäivän treenistä. Ulkona ukkosti ja muutenkin ajatukset olivat kaikenlaisessa kivassa, mutta turhassa (kuten matkoissa :-).

Illalla sää kuitenkin parani kun pilvet katosivat taivaalta. Ajatus lenkistä ei hotsittanut kun mies oli ottanut iPod :insa mukaansa, eikä punttitreeni sisällä jaksanut kiinnostaa. Lopulta keksin keinon potkia itseni treenaamaan: aerobinen sekatreeni auringonpaisteessa.

Kutsun aerobiseksi sekatreeniksi treeniä, joka sisältää aerobisia elementtejä, sekavaa sekoilua erilaisten jumppavälineiden kanssa ja yleensä myös plyometrisia harjoituksia. Tänään treeni sisälsi runsaasti hyppynarulla hyppimistä, runsaasti erilaisia kyykkyjä ja askelkyykkyjä (lunge, reverse lunge, sumo squat, plie squat jne.), uusien kettlebellien eli voimakuulien (?) kanssa ”heilumista”, medicine-ballin heittelyä (mm. kyykkyyn yhdistettynä), ojentajien treenaamista (niskan takaa) jumppakumilla. Alunperin ”Ylipuhuin” itseni treenaamaan edes vartin, mutta loppujen lopuksi treeniä kertyi puoli tuntia.

Treeni tuntui itsessään kivalta ja se yhdistettynä treenin jälkeen tekemääni ”minimeditaatioon” ryhdisti loppupäivän niin, että sain jopa töitä tehtyä! (Jep, ehtoolla ne laiskat herää, lauantaiehtoolla laiskimmatkin… :-).

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top