Matkamielellä & majoitusasiaa

No niin, mun hieno yritykseni saada blogi päivittymään joka päivä EI sitten mennyt putkeen. MUTTA nyt on edessä muutoksia, joiden ansiosta bloggaustahtini tulee tiivistymään maaliskuun puolen välin tienoilla tai jälkeen. Siitä lisää kun ollaan niin pitkällä.

Sitä ennen on edessä reilut seitsemän viikkoa Kalifornian auringossa koko kolmihenkisen perheemme voimin. Jenkkien maahanmuuttoviranomaiset kysyvät usein maahan tullessa että onko matkan tarkoitus ”business or pleasure”. No nautintoa on luvassa ihan varmasti, mutta saa nähdä miten sen bisnespuolen käy…

Vinkki ulkomaanreissua varten kämppää etsiville: Airbnb.com . Vuokraamme nyt toistamiseen sen kautta. Airbnb välittää yksityisten ihmisten tarjoamia majapaikkoja niin ilmapatjalla olohuoneen nurkassa kuin omassa huoneessa ja kokonaan omassa käytössä olevassa asunnossa. Hinnat ovat usein halvempia kuin hotellissa ja varsinkin näin perheellisenä tykkään asua oikeassa asunnossa.

Airbnb:stä tekee esim. VRBO.com:ia turvallisemman se, että kun vuokraat asunnon, maksat Airbnb:lle koko vuokrasumman, mutta Airbnb antaa sen vuokranantajalle vasta 24-48 tuntia sen jälkeen kun olet (toivottavasti) saanut asunnon. Jos vuokranantaja tekee yhtäkkiä oharit tai asunto on jotain muuta kuin piti olla, airbnb voi auttaa sinua löytämään uuden kämpän ja käyttää maksamasi rahat siihen (eikä huijarin kämppään).

No, olen kyllä vuokrannut Jenkeissä menestyksekkäästi myös Craigslist.org.in kautta, mutta sieltä vuokratessa kannattaa olla erityisen tarkkana kehen luottaa. Toisaalta jos on Jenkeissä pidempään, Craigslistalta voi löytää mitä tahansa halvasta autosta lastenrattaisiin.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top