Miksi kiitän itseäni siitä etten tehnyt uudenvuodenlupauksia?

Oletko tekemässä tänä vuonna uudenvuodenlupauksia? Entä vuosisuunnitelmaa?

Itse kiitän itseäni siitä, että vuosi sitten en väsymykseltäni suunnitellut tai lupaillut mitään, koska en olisi voinut millään aavistaa miten vuosi tulee menemään.

En tiennyt muun muassa:

Miten toisensa vasta alttarilla tapaavien sinkkujen hakeminen hakeminen uuteen televisiosarjaan menisi (monien yllätyskäänteiden kautta hyvin).

Miten nopeasti unikoulu voisi parantaa perheemme elämänlaatua (unirytmi saatiin kolmessa yössä kuntoon)

Että saisin tarkkaavaisuushäiriödiagnoosin ja miten ADD-lääkitys muuttaisi elämääni (dramaattisesti helpommaksi)

Etä päättäisimme muuttaa maalle ja kuinka paljon voisin rakastaa rakennustyömaalla puuhastelua.

En myöskään ikimaailmassa olisi voinut kuvitella, että loppuvuodesta tarttuisin uuteen hankkeeseen ohjata ja käsikirjoittaa Naiset jotka sanovat ei -sarjaa.

Kirjoitin vuosi sitten edelleen erittäin pätevän kirjoituksen siitä, miksi uudenvuodenlupaukset eivät pidä. Suosittelen lukemaan sen, jos lupausten tekeminen yhä kiinnostaa.

Viime vuoden rohkaisemana en aio tehdä tulevallekaan vuodelle mitään lupauksia tai suunnitelmia vaan annan elämän jälleen kerran yllättää — toivottavasti myös iloisesti.

Aiotko sinä luvata jotain uuden vuoden kunniaksi? Mitä?

[divider icon=”exclamation” style=”none”]

ALV-lain muutosten takia lopetan VIP-jäsenyyksien ja nettikurssien myynnin ainakin toistaiseksi. Viimeinen päivä ostaa niitä on nyt 31.12.2014. Sen jälkeen kummatkin ovat voimassa ”ikuisesti” ja esim. VIP-jäsenyyksien varalle minulle on uusia suunnitelmia yhteisöfiiliksen kehittämiseksi. Lue lisää täältä.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top