Miten viime vuosi teki sinusta viisaamman

mitenviisastuit2

Näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi ehdotan, että varaat vaikka vain viisi minuuttia kuluneen vuoden kelaamiseen. Tee se hetkenä jolloin olosi on virkeä, levollinen ja vakaa.

(Eli itse teen tämän vasta 1.1. koska yöunet jäivät lyhyeksi oksentelevan lapsen kanssa, hahhah!)

Ihannetapauksessa vastaa kirjallisesti tai ainakin ääneen alla oleviin kysymyksiin.

Halutessasi voit kysyä ne myös kaverilta, joka voi kysyä kysymykset sinulta. Tällöin kuulette eri tavalla niin kysymykset kuin omat vastauksenne. Samalla voitte kysellä toisiltanne syventäviä kysymyksiä ja opitte tuntemaan toisenne paremmin.

Jos saisit elää tämän vuoden uusiksi tietäen mitä nyt tiedät, mitä tekisit toisin?

Mitkä asiat onnistuivat tai toimivat? Miksi niin kävi?

Mitkä asiat menivät jotenkin pieleen tai tavalla josta et pitänyt? Mitkä tapahtumat johtivat kyseiseen lopputulokseen?

Mitä olisi pitänyt tapahtua, että homma olisi hoitunut haluamallasi tavalla?

Mitä toivot tulevalta vuodelta?

Miten voisit hyödyntää tämän vuoden oppeja saadaksesi ilon irti tulevasta vuodesta?

Mitä aiot tehdä tulevan vuonna toisin kuin mitä teit tänä vuonna?

Entä mitä traditioita, tapoja tai oppeja haluat jatkaa tulevana vuonna?

Hyvää vuoden viimeistä päivää! Kiitos tästä vuodesta!

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

1 ajatus aiheesta “Miten viime vuosi teki sinusta viisaamman”

  1. Moro vaa Arska täälä. En malttanu olla vastaamatta tähän kysymykseen. Hyvimmeni mutta menköö ja viisaammiksi tultiin. Kiitos ohojeiden joita olen saanu täältä lokista. Pari suurinta oli nimeommaa havvaita että pittää olla suunnitelemallisuutta näissä peltohommissaki maatilalla. O nimittäi menny sillä tavalla että ole alakanu unohtelemmaa asioita. Yhessä vaiheessa ku herräilin aamulla ni meni jonku aikaa ennenku tajusi että kukamää ees oo ja mitä mun pittäis tehä. Alloi nouvattaa vinkkejä joita sain täältä. Arskallaha o tapana nukkua selällää jote pisti kattoon lapun jossa luki OLET ARSKA – AIKA LÄHTEE KYNTÖHOMMIIN. Koska joskus herrää kylellää nii laitoi varalta saman lapu vielä sängy vieressä oleva piirongi kylykeen. Lappu ei palijo auta silloku o tällane tilanne. Pittää saaha muutaki stimulanttia noitte otta alapuolella olevie mollukoitte kautta. Ongelma oli että Arska mökissä ei ollu ikkuna pellollepäi joten aamukahavia ryystäessä kattolappu pääsi monasti unohtuu. Ongelma ratkastii sillä tavalla että pärräytettii pystyy lisäsiipi rintamamiestalloo jonka ikkuna o nimeommaa sinne pellolle päi. Vieläku pisti keittiöpöyvälle kyytipojaksi toisen lappuse jossa luki VILIKASE UUVE SIIVE IKKUNASTA PIHALLE ni joha alako helepottaa ja muisti varmasti. Ikkunasta ku näky pellolle evellisenä päivänä unohtunu rattori ja keskejääny kyntöura ni kyllä siinä huonommallaki muistilla varustettu tajuaa että ny o aika lähteä pellolle.

    Jossaki kirijotuksessa puhhuit noista ovelista kauppiaista kuinka ne sijottellee tavarat sykolokisesti oikeella tavalla meijä päämmenoksi. Huomasi saman. Mulla oli tapana käyvvä kaupassa työsaappaissa ja jostaki kumma syystä aina ku oli lähestymässä kassaa ni huomasi että kenggänaru oli auvennu. En tiiä onko niillä joku pikkukäsi siellä jossaki joka nykäsee nauha auki vai mikä siinä o mutta Arskan piti lähes joka kerta kassan kohalla kumartua sitomaa kengännauhatkiinni ja sillo aina osu sattumalta silimään justiisa kengänsitojan korkeuvvelle laitettua suklaapatukkaa ja muuta herkkua eikä niitä tietysti malttanu olla ostamatta. Mutta tässäki Arska päihitti kauppiaan konnuuvet. Arska ostaa paukautti tarralenkkarit kauppareissulle ni joha alako pysymään kengät kiinni eikä tarvi kyykkiä kassalla karkkihyllyn eessä. Jotta muistan varmasti vaihtaa ne jalakaa enne kauppareissua ni pistin vielä ulukoovveen lapun jossa lukkee MUISTA TARRALENKKARIT KAUPPAREISSULLE!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top