Mitä sinä haluat luoda tähän maailmaan?

Lahjoitin valmennussession valmennettavan kaverille, joka laittoi tämän viestin (jota luvalla saan jakaa muiden kanssa):

”Hi Katri, thank you so much for taking the time to coach me. i found your approach refreshing and energizing. Having been coached twice before I’d previously come away feeling despondent and lost. With you I knew where I wanted to go! You help me discover what was deep inside me, and since our session I’m feeling so much more confident in my craftwork, and realize I DO have something to share with the world. In turn the reaction towards my work has been incredibly positive!! My negative thoughts are just left to pass on their way while I concentrate on the positive ones where I know is the time to make the descicions!

Thank you so much once again – and for being so generous with your time!

Watch out for my craft!

Nicky”

 

(Raaka suomennos: ”Hei Katri, kiitos paljon että annoit aikaasi valmentamiseeni. Pidän lähestymistapaasi virkistävänä ja energisoivana. Olen ollut kaksi kertaa aiemmin valmennettavana ja silloin jäin  alakuloiseen ja eksyneeseen fiilikseen. Sinun kanssasi tiesin mihin haluan mennä! Olet auttanut minua löytämään jotain mitä oli syvällä sisälläni ja sessiomme jälkeen olen ollut paljon itsevarmempi käsityöläisyyteni suhteen  ja ymmärrän että minulla ON jotain annettavaa maailmalle. Vastaavasti [muiden] reaktio työtäni kohtaan on ollut uskomattoman positiivista!! Jätän negatiiviset tunteeni vain ohittamaan minut sillä välin kun keskityn positiivisiin tunteisiin, joista tiedän että on aika tehdä päätöksiä.

Kiitos paljon vielä kerran – ja että olit niin antelias aikasi kanssa! Odota vain työtäni!)”

Tämä viesti summaa hyvin mistä valmennuksessani on pohjimmillaan kyse — vapauttaa energiaasi turhasta murehtimisesta, jotta voit toteuttaa sisäistä kutsumustasi ja luoda jotain uutta maailmaan. 

Tarkoitan luomista laajimmassa mahdollisessa merkityksessä: luoda kokemuksia, suhteita, rakkautta, vapautta, aikaa, energiaa, asioita, esineitä, tapahtumia.

Itse asiassa luot nytkin joka hetki jotain — kokemuksia itsellesi ja mahdollisesti myös muille.

Kysymys ei siis ole edes siitä, voitko luoda tai osaatko luoda, vaan mitä haluat luoda tähän maailmaan.

Tunnustan, että näen päivä päivältä turhempana itsensä kehittämisen, johon liittyy ajatus ”kehitän itseäni tullakseni menestyvämmäksi, onnellisemmaksi tai paremmaksi ihmiseksi”. Ajatus siitä, että sinussa on jotain kehitettävää on illuusio ja perustuu väärinkäsitykselle, että sinä olet ajatuksesi, tunteesi ja toimintasi.

Sinä ET ole ajatuksesi, tunteesi ja toimintasi — vaan se, joka ajattelee, tuntee ja toimii.

Silloin kun mielialasi on alhainen, ajattelet kapea-alaisesti vainoharhaisia ajatuksia, joilla on yleensä hyvin vähän tekemistä todellisuuden kanssa. Samalla tunnet olosi kurjaksi ja toimit kuin pelokas eläin: hyökkäävästi, panikoiden tai paikallesi jähmettyen.

Silloin kun mielialasi on korkea ajattelet laaja-alaisesti. Näet selkeämmin syy- ja seuraus-yhteydet, pystyt paremmin arvioimaan mikä on oikein ja väärin, muistat pitkän tähtäimen tavoitteesi ja tulkitset osuvammin muiden toimintaa. Tunnet olosi levolliseksi, onnelliseksi, rakastavaksi, innostuneeksi tai iloiseksi. Toimit luovasti, pelottomasti, anteliaasti ja rakastavasti.

Sinä olet jo hyvä, ehjä ja rakastettava. Mielialasi vaihtelevat, koska niiden kuuluukin vaihdella — kaikenlaiset tunteet ovat olennainen osa inhimillistä kokemusta. Ikävät tunteet ovat turvallisia ja omalla laillaan jopa nautinnollisia — miksi muuten kauhuleffat, toimintapätkät, trillerit ja nyyhkyelokuvat olisivat niin suosittuja?

Sinulla on käytössäsi ääretön kapasiteetti uusiin ajatuksiin. Olet varmasti kokenut joskus elämässäsi flow-tilan eli tunteen, jossa sinusta tuntuu kuin ”viisaammat puhuisivat kauttasi” tai esimerkiksi laulu vain tulee lävitsesi jostain muualta tai olet osa harrastamaasi liikunta- tai urheilulajia. Tai olet yhtäkkiä saanut idean tai oivalluksen, joka yllättää sinut suuruudellaan ja jättää miettimään mistä idea oikeasti tuli.

Esimerkiksi minä mietin usein omia tekstejäni lukiessani ”kirjoitinko minä todellakin tämän”.

Tällöin ilmennät omaa sisäsyntyistä luovutttasi puhtaimmassa muodossa — luot yhdessä jotain uutta universumin, elämän voiman, kaiken elämän takana olevan älykkään energian, universaalin mielen tai jumalan kanssa (miksi ikinä kutsutkaan sitä korkeampaa voimaa tai logiikkaa, joka mahdollistaa että yhdestä solusta kasvaa kokonainen ihminen tai pienestä terhosta iso tammi).

Jos ymmärtäisit, että sinä olet hyvä, ehjä ja rakastettava ja sinulla on käytössäsi sama ääretön viisaus ja luovuus kuin kaikilla maailman suurimmilla neroilla, mitä sinä haluaisit luoda tähän maailmaan?

Ensi lauantaina alkaa Löydä itsesi -virtuaalinen itsevalmennuskurssi, jonka päätarkoituksena on selvittää yhdessä mitä kaikkea sinä haluat luoda tähän maailmaan — ja sitten luoda se!

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top