Ole jo tänään huominen sinä

Olen valmistautunut viime aikoina Kutri kunnolliseksi -teemavuoteen käymällä läpi Paul McKennan I can make you rich -ohjelmaa eli lukenut hänen kirjaansa ja kuunnellut sen mukana tulevaa hypnoosinauhaa. Yksi ajatuksista, jonka tosin olin kuullut moneen kertaan muualtakin, muun muassa McKennan hyvältä kaverilta Michael Neilliltä, oli se, että jos unelmoit jostain sellaisesta, mitä sinulla ei vielä ole, saat sen helpommin siten, että tulet jo tänään ihmiseksi, jolla voisi olla se, mitä haluat.

Mitä tarkoitan?

Kuvitellaan että tunnet olevasi nyt pullukka, huonokuntoinen, homssuisesti pukeutunut ja koko ajan konkurssin partalla oleva sinkku, mutta haaveilet salaa elämästä, jossa olisit hoikka, hyväkuntoinen, tyylikkäästi pukeutunut ja vakavarainen ja asuisit kivan, komean ja menestyneen miehen kanssa upeassa kodissa.

Kuvittele miltä sinusta tuntuisi näyttää siltä kuin haluat näyttää. Miltä tuntuisi olla velaton ja rakastunut ja rakastettu. Miltä tuntuisi asua upeassa kodissasi?

Tuntisitko olosi erilaiseksi kuin mitä nyt tunnet nykyisessä vaatekoossasi, rahatilanteessasi, kodissasi ja sinkuudessasi? Veikkaan että tunnet.

Uskon, että ulkoinen maailmamme kuvastaa sisäistä maailmaamme. Se, millaisia valintoja teet, miten kohtelet itseäsi ja annat muiden kohdella itseäsi kertoo omaa kieltään siitä, millaisena ihmisenä näet itsesi.

Katso sielusi silmin unelmaelämääsi ja -minääsi. Kuvittele ettei kyse ole sinusta vaan jostakusta ihan vieraasta. Tai jos tiedät ihmisen, joka elää jo sellaista elämää, mieti häntä.

Millainen ihminen saa elää unelmaelämääsi? Mitä hän ajattelee itsestään, entä muista? Mihin aikaan hän herää aamuisin, miten hän hoitaa asiansa ja miten hän käyttäytyy muiden seurassa. Mistä hän on joutunut luopumaan saadakseen unelmaelämäsi? Mitä hän on joutunut oppimaan?

Palaa nykytilanteeseen. Mitä teet nyt toisin kuin unelmaminäsi? Ajatteletko sinä samoin itsestäsi ja muista kuin unelmaminäsi? Heräätkö samaan aikaan aamuisin, hoidatko asiasi samalla tavalla ja käyttäydytkö niin kuin hän käyttäytyy? Todennäköisesti et ihan.

Jos et, McKenna ja muut self help -opettajat ehdottavat että alat välittömästi muuttaa käytöstäsi ja ajatusmaailmaasi vastaamaan sen ihmisen ajatusmaailmaa ja käytöstä, jollaisen elämää haluat elää. Toimi niin kuin hän toimii, kävele niin kuin hän kävelee, puhu niin kuin hän puhuu, ajattele niin kuin hän ajattelee. Bonuksena saat todennäköisesti tuntea jo nyt samoja hyvänolon fiiliksiä kuin mitä tunnet saavutettuasi unelmaelämäsi.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

1 ajatus aiheesta “Ole jo tänään huominen sinä”

  1. Tämä Ole tänään jo huominen sinä on aika mukava ajatusleikki. Yleensä en ihannoi tällaisia rahaa ihannoivia juttuja, vaikkakin onhan se raha olennainen asia elämässä, varisinkin kun sitä ei ole.
    Yritin ryhtyä leikkiin ja miettiä, millainen ihminen olisi unelmaminäni.
    Unelmaminä: Herää aamulla myöhemmin ja aloittaa päivän joogaamalla.
    Todellinen minä: Herää aikaisin ja rientää töihin.
    Unelmaminä: Ostaa kauniita vaatteita kauniin ja terveen, hoikan vartalonsa verhoksi.
    Todellinen minä: Ähisee ja puhisee vaatekaupan sovituskopissa ja jättää kaikki vaatteet ostamatta, koska ne ovat liian pieniä ja liian kalliita.
    Unelmaminä: Kutsuu ystäviään kauniiseen kotiinsa ja järjestää mukavia illanistujaisia.
    Todellinen minä: On aina niin väsynyt että jaksaa tuskin siivota kotiaan ja vain haaveilee uudesta sisustuksesta ja illanistujaisista.
    Unelmaminä: Täyttää kotinsa koirilla ja kissoilla.
    Todellinen minä: Hoitaa yhtä rakasta kissaansa ja tyytyy siihen.
    Unelmaminä: Rakastaa lapsiaan ja perhettään ja on kiitollinen heistä.
    Todellinen minä: Rakastaa lapsiaan ja perhettään ja on kiitollinen heistä.
    Tämä viimeinen ja tärkein unelma siis on totta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top