Olisiko aika lopettaa turha murehtiminen, stressaaminen ja pelkääminen?

Haluatko lopettaa turhan stressaamisen, murehtimisen ja pelkäämisen?

Haluatko nauttia enemmän elämästäsi, ratkoa elämääsi vaikeuttavat käytännön ongelmat ilman ahdistusta ja toteuttaa itseäsi?

Nyt on viimeinen tilaisuus tulla mukaan Mielenrauhaa-pienryhmävalmennukseen!

Näillä näkymillä pidän 2014 vain yhden kaikille avoimen ”live-kurssin” eli ryhmävalmennuksen.

Mielenrauha-kurssi tapahtuu yhteensä neljänä lauantaina maalis-huhtikuussa — ensimmäinen tapaaminen on ensi lauantaina 1.3.2014 klo 11-14 Helsingin keskustassa.

Osallistumismaksu on 550 euroa (500 euroa VIP-jäsenille). Jos haluat maksaa kurssin mieluummin kahdessa erässä, ota heti yhteyttä: kutri@kutri.net

Voiko tämä kurssi olla hintansa väärti?

Se riippuu ihan siitä miten paljon hukkaat aikaa ja energiaa murehtimiseen, stressaamiseen ja pelkäämiseen.

Saako ahdistus elämän tuntumaan raskaalta? Vaikuttaako takakireytesi jo ihmissuhteisiisi? Etkö pysty rentoutumaan edes öisin?

Miten paljon käytät rahaa joka kuukausi yrittäessäsi hoitaa ahdistustasi? Alkoholiin, lääkkeisiin, shoppaamiseen, nettipeleihin, ruokaan? Irtosuhteisiin joista jää vain paha mieli?

Tällöin kurssi voi maksaa itsensä hyvinkin nopeasti takaisin.

Koska muutoksen pitää tapahtua sinussa, en tietenkään voi pakottaa sinua oivaltamaan mitään. Olen kuitenkin valmis käymään kanssasi ajatteluasi läpi niin kauan, että sinäkin näet miten sinunkin elämäsi voi olla henkisesti helppoa — jopa silloin kun se on ulkoisilta puitteiltaan vaativaa.

Ennen kuin itse oivalsin miten kokemukseni elämästä syntyy, elämä tuntui usein henkisesti äärimmäisen raskaalta. Koin olevani huono äiti. Jossain vaiheessa harkitsin jopa perheeni hylkäämistä, koska uskoin sen olevan lapseni ja puolisoni parhaaksi.

Vietin usein unettomia öitä miettien miten selviäisin ja pärjäisin. Tulin tehneeksi äkkivääriä ratkaisuja, jotka johtivat turhaan rahan, ajan ja ihmissuhteiden menetykseen.

Kokeilin kaikenlaisia keinoja mieleni rauhoittamiseksi. Jotkut näyttivät ajoittain toimivan, mutta siinä vaiheessa kun ne eivät toimineet, vajosin syvemmälle ahdistukseen.

Oivallettuani miten oma kokemukseni syntyy sisältä ulospäin elämäni muuttui kertaheitolla henkisesti helpommaksi.

Olen elänyt oivalluksenikin jälkeen aikoja jolloin talous on ollut tiukalla ja tulevaisuus epävarmaa. Olin vähemmän stressaantunut ja ahdistunut kuin ennen vanhaan ns. hyvinä aikoina.

Äskettäin elin vaiheen, jolloin kuopukseni valvotti minua pari kuukautta putkeen öisin niin, että aloin saada paniikkihäiriötä muistuttavia fyysisiä tuntemuksia.

Ymmärrykseni ansiosta pysyin toimintakykyisenä ja onnistuin lopulta löytämään käytännön ratkaisun unettomuusongelmaan.

Mitä sinä tekisit kaikella sillä ajalla ja energialla jonka nyt hassaat stressaamiseen ja murehtimiseen?

Mitä tekisit jos et suotta pelkäisi? Mitä tekisit kaikella sillä rahalla, joka säästyy päihteistä, ruoasta ja muista tavoista, joilla nyt lääkitset ahdistustasi?

Älä anna tämän mahdollisuuden mennä ohitsesi! Olen käyttämässä loppuvuoden muihin projekteihin, joten tämä tilaisuus ei ainakaan hetkeen toistu.

Lue lisää ja varaa paikkasi ennen kuin on liian myöhäistä

P.S. Yleisön pyynnöstä tälläkin kurssilla on rahat takaisin -takuu. Eli jos kurssille liittyminen arveluttaa koska olet aikaisemmin haaskannut rahojasi turhiin kursseihin ja valmennuksiin, lupaan palauttaa rahasi jos koko kurssin käytyäsi kokemus elämästäsi ei tunnu selvästi kevyemmältä.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top