Opi kolme prinsiippiä! Uusi kurssi!

Alkuperäinen kuva: Sxc.hu

Yleisin kysymys jonka olen saanut viime aikoina eri tahoilta on ”Kuinka voin oppia lisää kolmesta prinsiipistä?” Netti on pullollaan hyviä englanninkielisiä videoita ja muita lähteitä aiheeseen, mutta koska kukaan muu ei tiettävästi opeta kolmea prinsiippiä suomeksi kuin minä, viime aikoihin asti kaikki suomenkielinen materiaali aiheesta on ollut minun tuottamaani.

Loppukesästä loin Kolme prinsiippiä virtuaalikurssin valmentajille, ohjaajille, terapeuteille ja muille ihmisiä ammatikseen auttaville. Kurssi valmistui muutama viikko sitten ja kurssilaisilta saatu palaute on ollut todella positiivista. Elämä on alkanut tuntua kevyemmältä ja helpommalta, turha hermoilu, stressaaminen ja pingottaminen on vähentynyt dramaattisesti samalla kun mielenrauha ja levollisuus on lisääntynyt.

Parhaana palautteena olen pitänyt sitä, että muutama kurssille ensisijaisesti uteliaisuudesta osallistunut kertoi nyt innostuneensa kokeilemaan valmentamista, vaikka vielä kesällä oli pitänyt sitä mahdottomana ajatuksena! Jee! Unelmanani onkin saada Suomeen kolmen prinsiipin pohjalta valmentavien valmentajien verkosto, joka voisi yhdessä syventää ymmärrystään ja levittää tietoa kolmesta prinsiipistä suomalaisille.

Oma raskauteni alkaa olla siinä vaiheessa, että tammikuun loppuun laskettu synnytys ja sitä seuraava lapsivuodeaika alkaa jo mietityttää. Samaan aikaan haluaisin opettaa kolmesta prinsiipistä kiinnostuneita ihmisiä oivaltamaan prinsiipit kunnolla. Lopulta mieleeni juolahti ilmiselvä ratkaisu — virtuaalikurssi, jonka työnimenä oli ensin ”kolme prinsiippiä kansantajuisesti” tai ”kolme prinsiippiä kansantajuisesti”.

Ennen valmentajille suunnatun kurssin luomista mietin miten hyvin kolmen prinsiipin opit voi oivaltaa ilman että joku opettaa ne henkilökohtaisesti ja tekee niistä juuri minulle relevantteja ja konkreettisia. Kokemus valmentajien kanssa kuitenkin osoitti että prinsiippien ajatus välittyy hyvin myös videoluentojen kautta. 

Niinpä haluan nyt esitellä Aidon elämän kolme prinsiippiä virtuaalikurssin. Kurssi alkoi tänään — eli ensimmäinen kurssiluento, joka on pituudeltaan 1 h 24 minuuttia, on nyt netissä.

Tällä 16 minuuttia pitkällä videolla kerron lisää kurssista.

Virtuaalikurssin ideana on siis se, että seuraavan kahdeksan viikon ajan — tästä vuoden viimeiseen päivään asti — julkaisen kerran viikossa 60-90 minuuttia pitkän videoluennon, jossa käsittelen kolmea prinsiippiä eri näkökulmasta.

Kaikki videot jäävät nettiin ja katseluoikeus niihin säilyy ainakin kolmeprinsiippia.fi-sivuston eliniäksi — ja tavoitteenani on että sivusto pysyisi pystyssä ainakin sen 10 vuotta mitä Kutri.net on ollut olemassa.

Kurssi sisältyy bonuksena Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssin (ent. Kolme prinsiippiä virtuaalikurssi) hintaan. Jos olet jo kyseisellä kurssilla, löydät jo netissä olevan ensimmäisen ja myöhemmin ilmestyvät kurssivideot täältä.

Kutri.net:in VIP-jäsenet saavat kurssin marras-joulukuussa puoleen hintaan ja julkaisen kurssin ilmaiseksi Kutri.net:in VIP-sivuilla äitiyslomani aikana tammi-helmikuussa.

Muille kuin kolme prinsiippiä valmentajille -kurssilaisille ja VIP-jäsenille kurssin hinta on huikeat 49,20 € — eli vain 6,15 € luento! :-).

Lue täältä lisää Aidon elämän kolme prinsiippiä -kurssin sisällöistä ja sille osallistumisesta.

VIP-jäsenet voivat lukea täältä lisää kurssille osallistumisesta VIP-jäsenenä.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top