Ota riski – ole oma itsesi!

EIlen tapasin ensimmäistä kertaa livenä naisen, jota olin ihaillut virtuaalisesti jo jonkin aikaa, eli Projectlauran Lauran. Keskustelimme kaikenlaisista asioita laidasta laitaan, mutta yksi teema, jota Laurakin sivuaa uusimmassa blogimerkinnässään oli uskallus olla oma itsensä.

Miksi yritämme esittää hienompaa, viisaampaa, tyylikkäämpää, virheettömämpää, hauskempaa, erikoisempaa tai muuten vain parempaa kuin mitä olemme? Koska haluamme että muut pitäisivät meistä enemmän.

Voi olla, että jos esityksemme menee läpi, muut saattavat ihailla tai ainakin kadehtia meitä enemmän kuin jos antaisimme heidän nähdä myös heikkoutemme.

Ketä he tällöin oikeasti ihailevat?

Itse olen vetänyt elämässäni usein erilaisia rooleja, varsinkin parisuhteissa. Mitä enemmän pelkäsin ettei minusta pidetä sellaisena kuin olen, sitä enemmän pyrin esittämään sellaista ihmistä josta oletin toisen pitävän. Jos esitykseni näytti menevän läpi, käsitykseni siitä etten kelpaisi omana itsenäni vahvistui.

Jonkun toisen esittäminen on todella raskasta –– varsinkin jos samaan aikaan häpeää sitä kuka on oikeasti ja pelkää todellisen minänsä paljastuvan.

Synnyitkö sinä todellakin tälle planeetalle käyttääksesi kaiken energiasi ja aikasi jonkun toisen esittämiseen?

Kuvittele, että tänään tapahtuisi ihme, ja yhtäkkiä näkisit että olet hyvä, ehjä ja rakastettava. Yhtäkkiä et enää haaskaisi minuuttiakaan paremman ihmisen esittämiseen vaan sinun olisi helppoa olla oma itsesi.

Pystytkö näkemään mikä määrä energiaa ja aikaa esittämisestä vapautuisi?

Mitä sinä haluaisit tehdä kaikella sillä energialla?

Jos haluat nähdä mitä minä teen kaikella esittämisestä ja murehtimisesta vapautuneella energialla, tsekkaa huviksesi kutri.net:in VIP-jäsenyys.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

3 ajatusta aiheesta “Ota riski – ole oma itsesi!”

  1. Niinpä, se kaikki aika, joka siitä vapautuu siihen, että voi vihdoin olla se, mikä on. Ja miten helppoa se sitten onkaan, kun kerran uskaltaa! Kiitos eilisestä ja uusista ajatuksista. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top