Paras vuosi 2013: 0. Johdanto

parasvuosi00

Vuosi sitten loin seitsemän päivän Huippuvuosi 2012 -sarjan auttamaan oman huippuvuoden suunnittelussa. Hanke oli erittäin suosittu, mutta tehtäviin vastatessani tajusin että tehtäväsarja oli ehkä turhankin perusteellinen.

Koska tulevan vuoteni tärkeimpiin teemoihin kuuluu turhan karsiminen ja olennaiseen keskittyminen, loin uuden, tiivistetymmän version vuosisuunnittelusta.

Prosessi kestää taas viikon ajan, mutta tällä kertaa keskitymme vain olennaisimpiin kysymyksiin ja lopullisena tavoitteena on löytää olennaisimmat muutokset tai kehityskohteet vuodelle 2013.

Ensimmäinen varsinainen video ilmestyy huomenna keskiviikkona 26.12.2012, mutta tämä reilun 4 minuutin mittainen johdanto-video antanee esimakua siitä, mitä tuleman pitää.

Jos haluat lisätukea omille muutosprojekteillesi, tsekkaa:

  • Onnistunut laihdutus -paketti uudistuu 2.1. mm. pikastartti-osiolla, jolloin sen hinta nousee 49,20 €:n — tilaa paketti nyt vanhalla hinnalla ja pääset nauttimaan uudistetusta paketista jo 31.12.!
  • Raskaaksi rauhallisin mielin -paketti on vihdoin ja viimein valmis! Mikäli lapsettomuuden takana ei ole selkeää fyysistä syytä (esim. PCOS), uskallan luvata paketin auttavan raskaaksi tulemisessa. — BONUS! Paketti täydentyy kevään aikana raskautta, synnytystä ja lapsivuodeaikaa käsittelevillä videoilla.
  • Kirjoita käsikirjoitus (tai kirja) 10 viikossa -kurssi johdattaa sinut virtuaalisesti kädestä pitäen kirjoittamaan tarinan, joka on muhinut mielessäsi. Jos haluat, voit toki ottaa enemmänkin aikaa kirjoittamiseen — kaikkien pakettien lukuoikeudet ovat ns. ikuiset.
  • Aidon elämän kolme prinsiippiä -kurssilla opetan inhimillistä kokemusta selittävät kolme prinsiippiä kansantajuisesti — BONUS! Tammikuusta alkaen kurssi täydentyy Löydä itsesi -kurssilla.
    (Jos olet valmentaja tai haluat valmentajaksi, tsekkaa Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssi, joka sisältää myös Aidon elämän kolme prinsiippiä kurssin)
  • Kutri.net:in VIP-jäsenyys sisältää kaikki edellä mainitut paketit Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssia lukuunottamatta sekä VIP-webinaareja, -ryhmäpuheluja, viikottaisia VIP-videoita, 1+3 Tehospurtti -paketin ja VIP-blogimerkintöjä, joissa jaan henkilökohtaisempia kokemuksiani ja ajatuksiani.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top