Parempi parisuhde

Täksi aamuksi en keksi uutta tehtävää, sillä veikkaan että kaikilla on vielä ihan riittävästi tekemistä noiden vanhojen tehtävien kanssa.

Treffit miehen kanssa olivat erittäin mukavat ja kun äskeisestä kränästä oli niin vähän aikaa, ei kummallakaan ollut edes tarvetta pilata fiilistä haastamalla riitaa. 🙂 Kävimme Grill It:issä syömässä oikein hyvät sisäfilepihvit ja päädyimme töölöläisen baarin kautta omaan lähikapakkaamme Pikku-Vallilaan. Kotona oltiin jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä kun kummallakaan ei ollut mikään hurja pippalointi-fiilis.

Eilen pääsin äänikirjassa Mistakes were made but not by me parisuhteita käsittelevään kohtaan.

WOW! Aivoräjähdys! 🙂 Sen kuunneltuani tuli fiilis että OK, NYT tiedän miten parisuhteen saa kestämään.

Kirjoitan aiheesta enemmän Evitan blogiin kohta.

Lastenhoitajani pääsi todella hyvään duuniin elokuuksi, joten alan viimeistään maanantaina selvitellä mitä tehdään loppuvalmennusten kanssa.

En tykkää käyttää vaihtuvia lastenhoitajia, joten ideaalia olisi jos löytäisin jonkun pysyvän hoitajan, joka voisi katsoa lasta tapaamistemme ajan. Sen lisäksi miehellä on elokuussa vielä lomaa (en kyllä muista milloin), joten hänkin voi varmasti vahtia kullanmuruamme.

Pidän teidät ajantasalla asian suhteen. Tuleeko mieleen ketään kivaa tyttöä tms. täällä Helsingissä, joka voisi heittää lastenvahtikeikkaa 10 € / h?

Liity ilmaiseksi Kutri.net:in jäseneksi!

Tiesitkö että voit liittyä ilmaiseksi Kutri.net:in Tutustuja-jäseneksi, jolloin pääset mm. katsomaan uusimmat Päivän ajatus -videot ja niihin liittyvät materiaalit?

Lue lisää ja liity jäseneksi täällä: kutri.net/jasenet/

Jos haluat saada vieläkin enemmän irti Kutri.net:in jäsenyydestä, tutustu VIP-jäsenyyteen.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.