Unlimited-seminaari 2016

unlimited_2016_helsinki_-_unlimited-conference

Maksamaton mainos:

Haluatko valaistua? Kokea enemmän mielenrauhaa? Kuulla lisää kolmesta prinsiipistä? Tavata hienoja ihmisiä?

Pääopettajani Michael Neill, kaksi tärkeintä opettajaani George ja Linda Pransky (joiden luentoviikonloppuna ”valaistuin”), opiskelukaverini Eirik Grunde Olsen ja Mara Gleason joka on yksi lempiopettajistani, ovat tulossa nyt viikonloppuna 24.-25.9.2016 Helsinkiin Niko Leppäsen järjestämään Unlimited-tapahtumaan.

Voit ostaa tapahtumaan lippuja vielä tämän perjantaipäivän ajan — jos et pääse fyysisesti paikalle, voit ostaa lipun jolla pääset katsomaan luentoja suorana omalta tietokoneeltasi.

Minä joudun matkustamaan Losiin ja maksamaan itse kymppitonnin (plus matkat ja majoitukset) päästäkseni kuuntelemaan heitä — silti sitouduin lähtemään reissuun vaikka en tiennyt että se muuttaisi elämäni ihan vain siksi että minulle tuli vahva fiilis että niin kuuluisi tehdä.

Jos sinulle tuli yhtään fiilis että ”hmmm…. jokin sisälläni sanoo että minun pitäisi mennä vaikka matkaan pääseminen on hieman työlästä ja/tai kallista”, niin kuuntele sitä fiilistä ja mene! Et ihan oikeasti halua missata tätä tilaisuutta!

Lue lisää ja varaa paikkasi täällä: http://www.unlimited-conference.com

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

3 ajatusta aiheesta “Unlimited-seminaari 2016”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top