Selkeys antaa energiaa

Alkuperäinen kuva: sxc.hu

Tammikuun lopussa oleva synnytykseni laskettu aika tuntuu lähestyvän uhkaavan nopeasti. Yksi tärkeimmistä asioista, jota tietoisuus lähestyvästä muutoksesta on saanut minut miettimään, on tämän sivuston — ja varsinkin VIP-puolen –ylläpitäminen ja tulevaisuus.

Olen kaivannut jo vähän pidempään selkeämpää visiota — ja visuaalista ilmettä — sivustolle. Lopulta sisäinen viisauteni johdatti minut taas Gloryn Lauran juttusille.

Laura auttoi suorasukaisilla näkemyksillään ja hyvillä kysymyksillään jo loppukesästä minua miettimään omia ”brändejäni” uusiksi. Silloin siirsin valmennukset katrimanninen.net:iin ja puhtaat kolmea prinsiippiä käsittelevät jutut kolmeprinsiippia.fi:hin.

Nyt parin tunnin juttutuokio kirkasti dramaattisesti visiotani kutri.netin ja muidenkin sivustojeni suhteen. Ensimmäinen askel oli uudistaa vähän kutri.net:in ulkoasua ja varsinkin etusivua. Väritys on nyt joulun kunniaksi punainen, mutta keväämmällä vaihtunee taas toiseksi.

Sisällöllisistä muutoksista suurin on se, että megapitkät asiatekstihenkiset blogimerkinnät vaihtuvat artikkeleiksi ja blogin varaan lyhyemmille inspiraatiohenkisille jutuille.

VIP-puolen pyörittäminen jatkuu melko lailla samaan malliin kuin ennenkin, joskin aion kyllä pitää äitiyslomaa n. kaksi kuukautta tammi-helmikuun vaihteen tienoilta alkaen, jolloin takaan vain yhden viikottaisen videojulkaisun.

Uutiskirjeen julkaisutahti hidastuu noin kertaan kuukaudessa — tai silloin kun on jotain olennaista sanottavaa. Seuraava tulee nyt (tänään) torstaina.

Juuri nyt minua huvittaa ja kiehtoo eniten se, miten vision selkeytyminen täytti minut taas uudella innolla ja energialla. Mieleeni putkahtelee koko ajan uusia ideoita ja tapoja parantaa vanhaa.

On aina jotenkin yhtä hassua huomata, miten paljon helpommin ja nopeammin omat ajatukset kirkastuvat, kun ne jakaa jonkun sellaisen kanssa, joka tietää jo jotain asiasta.

Onko sinulla jokin asia tai elämänalue, joka tuntuu epämääräiseltä, sumuiselta, sotkuiselta tai ihan vain uuvuttavalta?

Tiedätkö ketään, joka voisi auttaa sinua näkemään selkeämmin mikä siinä oikeasti mättää ja mitä sen suhteen voisit tehdä?

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top