Tästä se lähtee

No niin, nyt iskin ekat uudistetut sivut nettiin ihan vain siksi, että pääsisin alkuun päivittämisessä (ja saisin sivut nettiin vielä tämän vuorokauden puolella) — huomatakseni että sivujen ulkoasussa jne. on ongelmia. Äääh. No, korjailen niitä nyt samantien ja sitten huomenna lisää (ellei mitään yllättävää tapahdu)… Mutta tästä se lähtee, vihdoin ja viimein.

Lukuiloa ja anteeksi vielä kerran viivästys (ja se, ettei sivusto ole heti täysin valmis)!

LISÄYS: Paina selaimesi reload-painiketta nähdäksesi uuden, todella minimalistisen etusivun.

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

3 ajatusta aiheesta “Tästä se lähtee”

 1. Moi kutri,

  Superkiva että sivut taas aukeaa!!!

  Olen odottanut näiden sivujan aukeamista todella paljon. Vanhoissa sivuissasi parasta antia oli mielestäni prosessin kuvaus ja oma tarinasi, kaikkine ongelmineen. Lehdet ja webbi on täynnä ohjeita ”tee näin” ja opaskirjoja erilaisista dieeteistä löytyy hyllymetreittäin. Toivon siksi, että näihin uusiinkin sivuihin saat mukaan sen persoonallisen näkökulman ja henkilökohtaisen kokemuksen — ne olivat se paras anti joka minut aikoinaan koukutti ja sai minutkin uskomaan että voisin onnistua. 🙂

  Oikein hyvää jatkoa sinulle ja isot onnittelut iloisen perhetapahtuman johdosta. Ja myöhästyneet synttärionnittelut! 🙂

 2. Hei Katri!
  Upeaa, että olet päättänyt jatkaa sivustoasi, se toimii todellisena tsemppaajana monelle painonhallintaan pyrkivällä. Itsekin kuulun tähän ryhmään. Mielestäsi vertauksesi laihduttavan ihmepillerin hyväksymisestä paljastaa hyvin sen, mitä todella haluaa itseltään. Itse aina keksin kaikkia verukkeita, jos en onnistu laihdutuksessani. Mutta nielaisisin HETI sellaisen ihmepillerin, jos se olisi todellisuutta.
  Onnea äitiydestäsi, huomaan että osaat nauttia täysillä elämän parhaasta ajasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top