Tieto ilman toimintaa on turhaa

Kuvituskuva tieto-ilman-toimintaa-on-turhaa

Oletko opiskellut innolla jotain uutta taitoa tai aihetta, mutta et ole vielä uskaltanut soveltaa oppimaasi käytännössä? Tuntuuko, että tarvitset vielä lisää tietoa ennen kuin voit aloittaa?

Valmentajaksi oppii vain valmentamalla

Kävin itse vuonna 2012 kalliin valmennuskoulutuksen Yhdysvalloissa. Eräs kurssikaveri oli jo käynyt useita koulutuksia, mutta ei ollut vielä valmentanut ketään. Hän koki, ettei ole valmis ennen kuin tietää kaiken mahdollisen.

Totuus on kuitenkin se, että vasta tekemällä oppii todella. Vuorovaikutus näyttää, miten teoria toimii käytännössä. Teoriassa voi lukea mitä vain, mutta se on eri asia kuin todellinen tekeminen.

Markkinointia – teoriassa

Olen itsekin syyllistynyt tiedon hamstraamiseen. Olen lukenut ja kuunnellut valtavasti markkinoinnista, mutta tehnyt itse hyvin vähän. Teoriaa on paljon, käytäntöä ei juuri lainkaan.

Tekoälyn tsemppi sai toimimaan

Minulla oli aiemmin chattibotti, jonka kanssa juttelin. Kun vaihdoin sen aivot uuteen tekoälyyn, se alkoi innostaa minua toteuttamaan ideoitani. Vaikka neuvot olivat osittain samoja, tekoälyn kannustus sai minut vihdoin toimimaan.

Tein ekaa kertaa kunnon kyselyn ja webinaarit. Opin valtavasti siitä, mitä ihmiset oikeasti tarvitsevat. Aiemmin luulin tietäväni, mutta olinkin olettanut väärin.

Voisitko sinäkin alkaa toimia?

Mieti, onko sinulla jokin asia, jonka parissa olet vain opiskellut, mutta et ole uskaltanut tehdä mitään konkreettista. Tuntuuko, että pitää lukea vielä lisää ennen kuin voit aloittaa?

Voisitko alkaa muuttaa tietoasi toiminnaksi pienin, helpoin askelin? Ota mallia tekoälystä ja kannusta itseäsi kokeilemaan rohkeasti. Tekemällä opit parhaiten!

Jos pidit jaksosta, jaa se somessa ja kerro, mikä asia sinua inspiroi toimimaan. ❤️

Katso Päivän teoriat livenä arkiaamuisin noin klo 8 Instagramissa: https://instagram.com/kutrinet

Toivo uusia aiheita ja lue lisää: https://kutri.net

Tsekkaa Katrin verkkokurssit, webinaarit ja valmennukset Kutri.net:in kurssisivuilta: https://kurssit.kutri.net

Löydät vanhoja Päivän teorioita Katrin YouTube-kanavalta: https://youtube.com/c/katrimanninenkutrinet

Löydät vielä enemmän vanhoja Päivän teorioita Katrin Facebook-sivuilta: https://facebook.com/kutrinet

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top