Treenimusaa

Viime aikoina olen alkanut kuunnella lenkeillä äänikirjojen ja podcastien sijaan enemmän ja enemmän musiikkia. Ongelmanani on vain se, että kyllästyn aika nopeasti kuuntelemaan samoja biisejä. FitMusic.com tuo ongelmaan jonkinlaisen avun treenimusiikki-podcasteillaan, vaikka niidenkin biisien jumputus alkaa jossain vaiheessa puuduttaa.

Jos podcastit ovat sinulle uusi ilmiö, tarvitset niiden kuunteluun tietokoneen, johon voit asentaa esim. iTunes-ohjelman sekä jonkin mp3-soittimen (esim. iPod, iPhone). Lataa podcastit iTunesiin (tai muuhun vastaavaan ohjelmaan) — löydät linkit joko iTunesista löytyvän iTunes-Storen kautta tai suoraan podcastien omalta kotisivulta.

Jossain tulevissa merkinnöissä voin kertoa lisää podcasteista joita kuuntelen.

Sen jälkeen kopioi podcastit soittimeen. Esimerkiksi iPhonella ja iPodilla tämä tapahtuu käytännössä niin, että laitat vain piuhan kiinni koneeseen — vain ensimmäisellä kerralla joudut määrittelemään että haluat iTunesin synkronoivan myös podcastit juuri tämän laitteen kanssa.

Voi kuulostaa ei-teknisestä ihmisestä vaikealta, mutta ei oikeasti ole — rohkeasti vain kokeilemaan!

Liity ilmaiseksi Kutri.net:in jäseneksi!

Tiesitkö että voit liittyä ilmaiseksi Kutri.net:in Tutustuja-jäseneksi, jolloin pääset mm. katsomaan uusimmat Päivän ajatus -videot ja niihin liittyvät materiaalit?

Lue lisää ja liity jäseneksi täällä: kutri.net/jasenet/

Jos haluat saada vieläkin enemmän irti Kutri.net:in jäsenyydestä, tutustu VIP-jäsenyyteen.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.