Uusi vuosi, uudet kujeet!


Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kyllä, olen edelleenkin elossa, vaikka välillä tuntui tekevän hieman tiukkaa. Viime syksy oli taas raskain naismuistiin, mutta niin vain siitäkin selvittiin! Muutimme elokuun ja marraskuun välillä kolme kertaa — ensin kaksi kertaa putkiremontin takia ja lopuksi uuteen ihanaan kotiin.

Muutot rikkoivat rutiinit ja aiheuttivat sen, että lapsukaisemme yöunista tuli taas entistä rikkonaisemmat — pahimmillaan en nukkunut kuukauteen yhtenäkään yönä edes kolmea tuntia putkeen.

Sen lisäksi eräs läheiseni nukkui pois pitkähkön sairauden jälkeen. Huomaan vieläkin käsitteleväni lähes päivittäin hänen kuolemaansa ja sen vaikutuksia koko lähipiiriini.

Nyt elämä on kuitenkin taas asettanut uomiinsa. Olemme kaikki kotiutuneet erinomaisesti uuteen kotiin, arkirutiinit pyörivät melko sutjakasti ja lapsikin nukkuu paremmin.

Kirjoittamani elokuva Veijarit pyörii yhä elokuvateattereissa ja sai hyviä(kin) arvosteluja ja oli Suomen katsotuin leffa kolmen viikon ajan, kunnes hävisi Varekselle ja on nyt Suomen toiseksi katsotuin elokuva. Olen elokuvaan erittäin tyytyväinen ja tietysti suosittelen sitä varsinkin niille, jotka ovat joskus menettäneet kaverinsa parisuhteelle tai parisuhteen takia tai kärsineet kolmenkympin kriisistä tai kärsineet kaverista, joka kärsii kolmenkympin kriisistä.

Tällä hetkellä työn alla on kaksikin elokuvakäsikirjoitusta, sekä perinteiseen tyyliin muita suuria suunnitelmia, joista en voi vielä kertoa sen enempää.

Kutri.net:in päivittäminen ja tähän blogiin kirjoittaminen on käynyt lähes päivittäin mielessä. Kokeilen nyt uudenlaista taktiikkaa: tavoitteenani on kirjoittaa aina sunnuntaisin seuraavan viikon blogimerkinnät valmiiksi ja ajastaa WordPress julkaisemaan ne yksi kerrallaan. Samalla kokeilen systeemiä, jossa jokaisella päivällä on oma teemansa.

Tulevaa viikkoa varten olen kirjoittanut seuraavat blogimerkinnät:

  • Maanantai — inspiraatio ja motivaatio: Tähänastisen elämäsi paras vuosi
  • Tiistai — Terveys, laihdutus ja liikunta: Tiukka laihdutuskuuri vaarantaa mielenterveytesi
  • Keskiviikko — Äitiys, vanhemmuus ja lapset: Hyvä äitiys
  • Torstai — Järjestäytyminen, tehokkuus ja siivous: Rutiinit rokkaa!
  • Perjantai — Kiitollisuus: Tänään olen kiitollinen…
  • Lauantai — Ruoka, nautinto, matkat ja shoppailu ja muu mukava: Jookos kookos
  • Sunnuntai — Viikkoraportti ja seuraavan viikon suunnitelma

Hauskaa uutta viikkoa kaikille!

Liity ilmaiseksi Kutri.net:in jäseneksi!

Tiesitkö että voit liittyä ilmaiseksi Kutri.net:in Tutustuja-jäseneksi, jolloin pääset mm. katsomaan uusimmat Päivän ajatus -videot ja niihin liittyvät materiaalit?

Lue lisää ja liity jäseneksi täällä: kutri.net/jasenet/

Jos haluat saada vieläkin enemmän irti Kutri.net:in jäsenyydestä, tutustu VIP-jäsenyyteen.

Herättikö juttu ajatuksia? Kommentoi rohkeast!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.