Odysseiahaaste

Odysseiahaaste perustuu Bill Burnettin ja Dave Evansin kirjassa Designing Your Life esiteltyyn ”Odysseia Planning” -metodiin. Suosittelen lämpimästi lukemaan kyseisen kirjan, koska siinä on paljon muitakin hyödyllisiä ajatuksia oman elämän suunnitelman tekemisestä.

Laadin haasteen sen jälkeen, kun oman Odysseia-suunnitelman tekeminen auttoi minua näkemään selvästi mihin asioihin haluan paneutua seuraavan viiden vuoden aikana. Hehkutettuani prosessia Elämä haltuun Facebook-ryhmässä, moni sanoi haluavansa tehdä prosessin, mutta koki ettei heillä ole aikaa ja energiaa tehdä suunnitelmaa yhdellä rysäyksellä.

Alla olevissa kirjoituksissa olen jakanut prosessin useammaksi erilliseksi askeleeksi ja selitän perusteellisemmin ja omin esimerkein mitä kukin kohta tarkoittaa (ainakin minun mielestäni) kuin mitä ne on kirjassa selitettynä.

(Yhteensä askelia on noin 6-7 — en ole vielä ihan varma ny 25.6.2018 miten jaan loppuaskeleet. 😀 )

Jos koet prosessin hyödylliseksi, jaa ihmeessä sitä eteenpäin kavereillesi (Tägää viesti #odysseiahaaste niin minäkin voin löytää sen.)

Olet myös sydämellisesti tervetullut Elämä haltuun -ryhmään (facebook.com/groups/kutrinet) katsomaan miten minä tein alkuperäisen suunnitelman sekä keskustelemaan tästä ja muista oman elämän haltuun ottamiseen liittyvistä aiheista. Muista vastata hakiessasi kolmeen kysymykseen, jotka Facebook sinulta kysyy.

Kuva: Pierre T. Lambert

Odysseiahaaste askel askeleelta

Scroll to Top