Villa Helena

Villa Helena sai alkunsa joskus 2008 kun päätimme tuottaja Teea Hyytiän kanssa tehdä ihanan romanttisen hömppäsarjan — Suomen ensimmäisen ”telenovelan”. Tämä ei ole se sarja.

Sarjan käsikirjoitukset olivat jo lähes valmiit, kun ohjaaja Elias Koskimies suurine visioineen tuli mukaan kuvioihin ja puhutti meidät kokeilemaan jotain huomattavasti rohkeampaa ja radikaalimpaa. Tuosta yhteistyötä syntyi Villa Helena — 11-osainen räävitön telenovela-henkinen draamakomedia leskeksi jäävästä hemmotellusta seurapiirirouvasta, häneen torjuvasti suhtautuvast tytärpuolesta ja häntä jumaloivasta kultapojasta sekä sekalaisesta seurakunnasta, joka pyörii Villa Helenassa talon isännän kuoltua.

Villa Helena -sarja — niin härski että Nelonen hyllytti sen?

En ehtinyt eilen katsoa Maria! -showta, jossa vieraili kirjoittamassani Villa Helena -televisiosarjassa esiintynyt Jani Toivola. Kuulin juuri että ohjelmassa oli väitetty että sarja olisi alunperin hyllytetty Nelosella liian härskinä.

Minä en tiedä hyllyttämisestä mitään ja sarja on kyllä tulossa vielä Neloseltakin ulos. Siinä Maria Veitola kyllä oli oikeassa että sarja ON härski… mutta millä tavalla härski?

Jos olet tilaamassa KinoTV:tä siinä toivossa että joulukuun alussa pääset ihastelemaan paljasta pintaa ja kuumia seksikohtauksia, säästä rahaa ja tilaa mieluummin Playboy-kanava.

Villa Helena on härski samalla tavalla kuin sitä eniten muistuttava draamakomediasarja Sukuvika (Arrested Development). Jos et usko, vertaa oheista Villa Helenan henkilöesittelyä sen alla olevaan koosteeseen Arrested Development -sarjan promootiopätkistä…

Villa Helenan hahmoesittely

Flash toistinta ei löytynyt.

Arrested Development -promootio:

Ja tässä vielä Janin haastattelu Maria-showssa:

Flash toistinta ei löytynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top