Naiseus ja nautinto

Tässä osiossa on kaikki muut minua kiinnostavat teemat, jotka eivät mene suoraan mielenrauhan, laihdutuksen tai kirjoituksen alle: äitiys, naiseus, nörtteily ja matkailu.

Äitiys

Äitiys on ollut ehdottomasti elämäni kovin juttu ja ennen kuin oivalsin etten ole hyvä tai huono äiti, ainoastaan äiti, joka toimii korkeassa mielentilassa fiksusti ja alhaisessa mielentilassa typerästi.

Tärkeimmät ja luetummat äitiysjutut

Ehdin tulla äidiksi ennen kuin tulin täysin sinuiksi oman naiseuteni kanssa ja tajusin että seksikkyys syntyy seksikkäistä ajatuksista, ei siitä mitä muut ajattelevat tai tekevät tai miltä minä näytän. Oman kuukautiskierron ymmärtäminen kuuluisi mielestäni jokaisen naisen yleissivistykseen.

Naiseus

Tärkeimmät ja luetuimmat naiseusjutut

Vasta kun oivalsin kolme prinsiippiä tajusin mistä parisuhteissa on oikeasti kyse ja kuinka luodaan onnellinen parisuhde, jossa on kivaa. Koska tämä oli se elämäni osa-alue, jonka kanssa olin kamppaillut pahiten, se myös parani dramaattisimmin oivallukseni myötä.

Useamman kariutuneen parisuhteen jälkeen on aika siistiä huomata olevansa vielä viidenkin vuoden jälkeen ihan hulluna omaan mieheen, joka kaiken muun hyväksi on lapsieni isä.

Tärkeimmät ja luetuimmat

Nörtteily

Saimme perheeseemme ensimmäisen Apple Machintos tietokoneen kun olin 14-vuotias. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Lapsuudenkodissani kaikki ovat aika käteviä tietotekniikan kanssa, mutta minä olen meistä ehdottomasti nörtein. Innostun uudesta teknologiasta, ohjelmista ja Applen tuotteista enemmän kuin yksikään tuntemani ihminen. Olen tehnyt  kaiken näillä sivuilla tekstien kirjoittamisesta ja sivustoa pyörittävän wordpress-ohjelman asentamisesta videoiden ja podcastien editointiin.

Tärkeimmät ja luetuimmat

Matkailu

Rakastan matkustamista ja olen viettänyt useampaan otteeseen pidempiä aikoja ulkomailla. Kaikkein kauimmin olen asunut Los Angelesissa, jota pidän tavallaan toisena kotikaupunkinani.

Tärkeimmät ja luetuimmat matkailujutut

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top